lalipap Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 am un prieten care ar acepta orice ias trimite si imi zice si ip fara nici o intrebare cum ma pot conecta pe calculatoru lui va rog..un tutorial ceva..multumesc Quote
Stunter Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 de sectiunea Programe h4ck ce ai zice? Quote
Raven Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 am un prieten care ar acepta orice ias trimite si imi zice si ip fara nici o intrebare cum ma pot conecta pe calculatoru lui va rog..un tutorial ceva..multumescCu un rat de ex prorat (este detectabil) sau turkojan etc sunt o multime Quote
zbeng Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 deci ce cauta postu asta aici 1 ai sectiunea ajutor 2 un moderator sal mute Quote
AhEaD Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 am un prieten care ar acepta orice ias trimite si imi zice si ip fara nici o intrebare cum ma pot conecta pe calculatoru lui va rog..un tutorial ceva..multumescai si google si search pe forum, daca nu stii ce iti trebuie sau ce sa cauti apuca-te de solitaire, e clar ca nu e de tine ceea ce vrei sa faci !TRASHED! Quote