Beerus Posted Wednesday at 10:43 PM Report Posted Wednesday at 10:43 PM Salutare , stice cineva cum sa faci KYC cu live selfie ? Platesc pentru a ma invata sau cel putin sa imi faca. Platesc la momentul demonstratiei , nu fac plata inainte. TELEGRAM: @kevinprice777 Quote
Nytro Posted yesterday at 06:53 AM Report Posted yesterday at 06:53 AM Know Your Customer Ma gandesc ca sunt frameworks sau companii care ofera acest serviciu. Le trimiti selfie si se ocupa ei. Procesul pare similar la mai multe aplicatii, banuiesc ca in spate au acelasi provider. Nu am idee care e, dar probabil e ceva "cunoscut". 1 Quote
Noriega Posted yesterday at 07:55 AM Report Posted yesterday at 07:55 AM (edited) 9 hours ago, Beerus said: Salutare , stice cineva cum sa faci KYC cu live selfie ? Platesc pentru a ma invata sau cel putin sa imi faca. Platesc la momentul demonstratiei , nu fac plata inainte. TELEGRAM: @kevinprice777 Teoretic Magicam (pro version) impreuna cu Reincubate Camo (free) ar trebui sa functioneze. Recomand sa nu folosesti webcamul pc-ului ci telefonul prin Reincubate Camo. In Magicam alegi "Camo" ca sursa video, iar pe siteul unde faci verificarea alegi driverul de la magicam ca sursa a webcamului. Edited yesterday at 07:59 AM by Noriega Quote
Beerus Posted yesterday at 11:34 AM Author Report Posted yesterday at 11:34 AM (edited) eu am incercat cu manycam si SnapCamera pentru face swap , dar nu merge, cred ca detecteaza. Am nevoie sa verific niste conturi de pariuri. @Noriega , vrei sa incerci tu ? Contacteaza-ma. Edited yesterday at 11:36 AM by Beerus Quote
Noriega Posted yesterday at 01:28 PM Report Posted yesterday at 01:28 PM 1 hour ago, Beerus said: eu am incercat cu manycam si SnapCamera pentru face swap , dar nu merge, cred ca detecteaza. Am nevoie sa verific niste conturi de pariuri. @Noriega , vrei sa incerci tu ? Contacteaza-ma. Urmeaza pasii pe care ti i-am zis si o sa mearga, pentru ca sistemul de verificare faciala va fi pacalit cu usurinta de Magicam. Testat de mine prin alte parti unde nu mergea cu manycam, obs sau altele. Dar neaparat foloseste telefonul pe post de camera altfel ai sanse infime de succes. Iti trebuie un pc bun si o placa video decenta (minim NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5), ca sa ruleze Magicam cu setarile pe care i le vei face (ai un meniu in Magicam Pro care iti permite sa tunezi cu usurinta setarile pentru face swap). Daca nu iti detecteaza Chrome camera fake de la Magicam fa un switch la Edge sau Firefox. Firefox iti permite sa alegi sursa cu usurinta, dar trebuie sa o selectezi de doua ori cand iti sare pop-up-ul. Quote
Beerus Posted 4 hours ago Author Report Posted 4 hours ago Pai as fii vrut sa incerci tu daca tot ai instalat , sa nu ma chinui degeaba , vreau sa stiu daca merge , atat. nu am un laptop performant , asa daca stiu ca merge ma duc si imi iau unul Quote