toxic_man Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 am primit mailu cum ca wbb a picat... din cate vad sunteti mai buni ... sper ca voi sa nu ne killariti cu birocratia aceea a regulilor ... ne ajutam fiecare cum putem... ca doar suntem in Romania Quote
P1x3r Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 am primit mailu cum ca wbb a picat. :@ :@ :@ De unde mai copiez eu jocuri acu? :@ Phazeddl Quote
toxic_man Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 oricum nu imi era mie de jocuri...si pana acuma tot de acolo imi luam...sper sa manc tutorialele astea pe paine ))) Quote
eddie47 Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 WBB rulz [in continut] but still sux [in securitate] Numa' bine ! Quote
dered Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Bine ai venit.P.S.:cred ca multi useri din WBB s-au inscris in ultimele zile aici. Era bine daca va pastrati nick-urile de acolo ca sa ne recunoastem. Quote
toxic_man Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 pai eu eram maniak_man de acolo.... postez ce postez...putin mai rar ..dar aveam cel putin 4 posturi pe saptamana...si la final ma trezesc banat sau tre sa dau nust ce mail daca mai vreau sa intru...damnpachetul informational era destul de bun .. mi-a placutdar cum am zis...se inecau in reguli ...unele necesare altele absurdeps.. ms toata lumea Quote