Jump to content
yoliw18406

Android si iOS au backdoor

Recommended Posts

Posted

Un colaborator de al meu care lucreaza pentru BKA mi-a divulgat faptul ca Google Play store si Apple Store contin backdoor prin care daca au Device Id-ul sau numarul de telefon al tau pot sa instaleze fara permisiunea ta un payload de RAT prin care iti poate descarca cheile private folosite in toate aplicatiile de mesagerie.

Posted
2 hours ago, Nytro said:

Sa ne arate si noua cod-ul Java, C++ sau Objective C decompilat. 

Vorbesti numai rahaturi. A inceput sa imi fie scarba sa iti mai citesc mesajele inutile si puerile. Zici ca esti un cophil din asta de 8 ani.

Acum cateva luni excludeai posibilitatea de MITM in Whatsapp, Signal si Telegram.

Google si Apple pot sa trimita update-uri semnate digitale doar de ei si pot fi trimise doar catre utilizatorii targetati. Esti targetat tu primesti un update diferit, nu esti targetat primesti un update obisnuit. Fii linistit ca nu te targeteaza pe tine in veci. Dar sunt unii care au afaceri recurente de zeci de milioane de euro.

OS/Play Store asks for update (deviceId/phone number). OS/Play store returns update, signed by Google. Update is valid. Update contains a RAT payload.