joeyfits111 Posted August 24 Report Posted August 24 Salut, Am o arhiva din copilarie cu foarte multe fotografii cu familia mea. Am extras hashul (e un RAR), salted, am rulat john the ripper dar pe baza calculelor, in modul ASCII ar dura cam o suta si ceva de ani pana o gaseste. Imi puteti recomanda o metoda, sau un forum, sau o solutie la cum sa decriptez hashul asta mai repede? Multumesc! Quote
Nytro Posted August 25 Report Posted August 25 Bruteforce e solutia, daca e arhiva ta, nu rula un dumb sau dictionary bruteforce, genereaza tu wordlist pe baza a cuvinte cheie, ani sau caractere speciale care crezi ca ar fi putut fi folosite in parola. Quote
joeyfits111 Posted 4 hours ago Author Report Posted 4 hours ago Multumesc pt sugestii! Asta am facut, deja ruleaza john de 78 de zile si fara succes. Exista vreun serviciu platit? sau cineva care se ocupa cu asa ceva? Quote
Nytro Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Inchiriat GPUs in cloud: https://www.scirp.org/journal/paperinformation?paperid=90861 Quote