poison Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Pentru a floda sau pentru a da jos pe cineva de pe Messenger face-ti asa :1. Alegi victima2. Dai <<qqqctrl>> , <<qqqshift>> shi <<qqqr>> si atat,fara soft fara nimic.Singurul dezavantaj este ca trebuie sa ii ai in lista.Cum spargi un contSe trimite o scrisoare la yahoo daca ati "uitat" parolaTorecpassteam@yahoo.comsubiect=pswrecin scrisoare scriilinia 1 =contul pentru care se cere recuperarea paroleilinia 2 libera (enter)linia 3 contul tau (nu poate fi un cont mai nou de 35 zile sau care nu a fost folosit)linia 4 liberalinia 5 =parola contului tauEX:__________________________________|To: recpassteam@yahoo.com||Sub pswrec------------------------------------------------------|vasilep (adica contul pentru care se cere recuperarea parolei). fara @yahoo.com||ioanag (adica contul meu)||ioneluta2000 (adica parola contului meu pentru confirmare )________________________se primeste o scrisoare cu informatii despre contul respectivliniile din scrisoare trebuie scrise exact asa, altfel nu merge.
alexus Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("ENCODED")</div>oh` dah` creka ...si asha se alege poison cu parola voastra! good try mate
sym Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 whahahahaah )nu pot sa cred ca cineva inca mai incearca manevra asta cu "trimiti mail la yahoo.." si mai exista persoane care inca pun botu` :@ :@ :@ :@ :@singurul lucru care il faci prin aceasta metoda, este sa ii trimiti lu` poison contul tau de yahoo si parola
Guest Nemessis Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 poison ia vezi ce zice marmota. Esti duda sau nu? Fazele astea de odc au expirat. incearca altceva.
Gangsta Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Cred ca merge 100%, ai uitat sa pui credit :@
ENCODED Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("alexus")</div><div class='quotetop'>QUOTE("ENCODED")oh` dah` creka ...si asha se alege poison cu parola voastra! good try mate[/quote:700cb9b849]Asta jtiu dar cu amea sigur nu ... dar mai sunt si oameni kare incearca si cred ka vor reusi
zbeng Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 poison* ai grija cu tutoriale de astea cu "linia 5 =parola contului tau " sau etc ca e posibil sa ei ban