Guest Nemessis Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 De cand Yahoo! au dat drumul la creerea id-urilor cu punct se pare ca o noua metoda de phishing poate lua amploare.www.geocities.com este un serviciu al Yahoo! ce se bazeaza pe webhosting free si cumparat. Problema este ca acele id-uri cu punct pot ajuta la creerea unor pagini false cu un url destul de ametitor pentru un utilizator normal. Priviti cel mai bun exemplu: www.geocities.com/signin.html . Cu toate ca url-ul pare a apartine al site-ului geocities acel signin.html este de fapt userul meu de Yahoo!. Daca incep sa dau mass-uri pe messenger timp de 2 ore incontinuu pot lua peste 400 de usere si parole folosind acea adresa. Deci... v-am dat idei de noi id-uri? Quote
avkhackteam Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Lol pagina mea e www.geocities.com/login.shtml am stat vreo 15 min sa gasesc combinatia asta Quote
zbeng Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 ce buna e ideea zis si pus in practica Quote
zbeng Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 hop si eu http://geocities.com/index.html1/ Quote
Screech Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 A inceput sa-mi placa de Nemesis . Il duce capu nu gluma, mi-am facut si eu cont, ca nu se stie niciodata cum am nevoie si nu mai gasesc ceva mai smecher liber [ www.geocities.com/enter.html ] Quote
kennzo Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 bv mah.....great ideea uite asa mia spart un copil cretin de 12 ani id-ul de mess si akum ma rog de el sa-mi dea inapoi pass de la id Chiar care stiti cum imi pot sparge contu prin alte metode ??? Quote