Guest Nemessis Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Sunt un baiat de sex masculin si un roman din Romania. Am facut armata intr-o unitate militara si scoala intr-o unitate de invatamant.Varsta:25 de ani impliniti in '81Hobby-uri:Sa frec mentaStarea civila:Vaduv divortatSpecializari:Heroina, marijuana, Tetris, Puzzle Bubble, Mario Bros, Snake (pe Nokia)Planuri de viitor:Sa invat sa scriu, sa invat sa citesc, sa ma las de droageLimbi straine:Pasareasca, peloponeza, engleza de baltaVorba preferata:Sa moara fetele meleHack-uri cu care ma laud:Yala de la usa vecinului, casetofonul lui tata, reparatul pc-ului folosind pumnii si picoareleMotto:Sa moara capra vecinului Quote
imported_FishBone Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Hhhhhh... Tu esti un talent mai :@ Quote
eddie47 Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Heroina sux...Vedeti ce faceti cu ea daca e adevarat ce-ati postat pe-acolo...Apucati-va de altele da' coca si heroina, pur si simplu NU...Marijuana rulz Quote
Guest Nemessis Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("eddie47")</div>Heroina sux...Vedeti ce faceti cu ea daca e adevarat ce-ati postat pe-acolo...Apucati-va de altele da' coca si heroina, pur si simplu NU...Marijuana rulzSunt curat de hero de 7 ani de cand m-am apucat de net, cocaina era prea rara si scumpa pe vremea aia iar marijuana nu mi-a placut Quote