Jump to content
devianc3

Template-uri Flash cu un singur fisier de editat

Recommended Posts

Posted

Stiu ca dadusem in trecut peste o serie de template-uri flash, in care trebuia doar sa editezi un fisier .txt, si era gata site-ul. Am cautat pe google de mi-au sarit ochii. Aveti careva idee unde as putea gasi asa ceva? (tin sa mentionez ca is praf in tot ce are legatura cu suita Adobe, fie ca e Photoshop, Flash, Dreamweaver, iar simtul meu estetic este inexistent).

Posted

Poate nu m-am exprimat corect, mea culpa. Era un site facut full in flash, dar care isi lua datele dintr-un fisier .txt. Adica avea niste variabile definite intr-un fisier .txt, gen... &aboutus= "Despre Noi", si modifica direct in flash-ul respectiv. Sper sa ma fi exprimat mai corect tura asta.

Posted
Poate nu m-am exprimat corect, mea culpa. Era un site facut full in flash, dar care isi lua datele dintr-un fisier .txt. Adica avea niste variabile definite intr-un fisier .txt, gen... &aboutus= "Despre Noi", si modifica direct in flash-ul respectiv. Sper sa ma fi exprimat mai corect tura asta.

Da, stiu la ce te referi, am eu asa ceva, dar nu mai stiu exact sa-ti spun de pe ce site l-am luat. Era un template free de pe un site cu template-uri puse la vanzare.

Posted

site`urile la care trebuia sa editezi fisiere .txt sunt cele de la boxedart.com ;) si mai erau niste siteuri flash ( mai slabe grafic ) dar nici eu nu mai stiu cine le facea :) ma interesez si te anunt ;)