devianc3 Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Stiu ca dadusem in trecut peste o serie de template-uri flash, in care trebuia doar sa editezi un fisier .txt, si era gata site-ul. Am cautat pe google de mi-au sarit ochii. Aveti careva idee unde as putea gasi asa ceva? (tin sa mentionez ca is praf in tot ce are legatura cu suita Adobe, fie ca e Photoshop, Flash, Dreamweaver, iar simtul meu estetic este inexistent). Quote
ben20 Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 fisier flash cu txt ? nu cred ca exista.. mai bine modifici .fl Quote
devianc3 Posted December 19, 2008 Author Report Posted December 19, 2008 Poate nu m-am exprimat corect, mea culpa. Era un site facut full in flash, dar care isi lua datele dintr-un fisier .txt. Adica avea niste variabile definite intr-un fisier .txt, gen... &aboutus= "Despre Noi", si modifica direct in flash-ul respectiv. Sper sa ma fi exprimat mai corect tura asta. Quote
Dark Hacker 3k Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Poate nu m-am exprimat corect, mea culpa. Era un site facut full in flash, dar care isi lua datele dintr-un fisier .txt. Adica avea niste variabile definite intr-un fisier .txt, gen... &aboutus= "Despre Noi", si modifica direct in flash-ul respectiv. Sper sa ma fi exprimat mai corect tura asta.Da, stiu la ce te referi, am eu asa ceva, dar nu mai stiu exact sa-ti spun de pe ce site l-am luat. Era un template free de pe un site cu template-uri puse la vanzare. Quote
LiXuS Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 au fisiere .xml deschizi cu notepad si editezi continutul save , deschizi si miracol editat.cauta pe flashden.net Quote
marius2007 Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Am nevoie de un template de pe monstertemplate mai exact #19045. Cum pot sa il iau? Pe forum scrie cineva ca sunt mai multi pasi, niste adrese care trebuie sa le introduci in browser si poti sa copiezi gratis template-ul. http://rstcenter.com/forum/archive/index.php/t-1652.html ofera mai multe detalii dar eu nu ma pricep. Daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc anticipat. Quote
ENCODED Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 site`urile la care trebuia sa editezi fisiere .txt sunt cele de la boxedart.com si mai erau niste siteuri flash ( mai slabe grafic ) dar nici eu nu mai stiu cine le facea ma interesez si te anunt Quote
WaGe Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Cauta pe warez flashden cum zicea cineva mai sus Quote