Sandu94 Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 As vrea sa stiu si eu daca exista hack la AdventureQuest daca tot ii la conquiztador dc nu ar fi si la AdventureQuest http://aq.battleon.com/Build30/game.asp?launchtype=largesi daca nu ii As vrea sai rog pe cei de la RST sa faca si sa mil deie si mie tot respectu pentru RST daca fac si Hack-ul asta si ori cum au Tot respectu de la mine pentru toate realizarile pe care leau facut:rolleyes: Quote
Sandu94 Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 scz ca am postat aicea daca e vreo problema nu eram atent unde am postat scz inca o data Quote
Guest Mosad Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 exista pe forumul CheatEngine(sorry pt. reclama)si acolo sunt total gratuite Quote
al3xtasy Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 la adventure questu sunt mai multe hackuri cu CE "cheat engine" dar folositor ii ala de iti da extra experienta si faci din 1 mob 1 lvl in fine orcum iti da sistemu automat ban cand vede k faci prea mult xp sau gold...a mers vro 3 luni pan si-au dat aia seama Quote