razvan_dc Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Sal am muncit 3 luni la o firma si as vrea sa stiu daca pot intra in somaj.Am auzit ce se poate intra in somaj la 3 luni este adevarat? Voi stiti ceva?E BINE ASA? Quote
a13x4nd7u Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 sal am muncit 3 luni la o firma si as vrea sa stiu daca pot intra in somaj am auzit ca se poate de la unii si de la altii ca nu voi stiti ceva?Ai putea sa inveti sa scrii corect?Pana sa imi dau seama ce ai zis mi-a luat 2 minute.Trebuia sa scrii:"Salut! Am muncit 3 luni la o firma si as vrea sa stiu daca pot intra in somaj.Am auzit de la unii ca se poate intra in somaj, iar de la altii ca nu se poate intra in somaj. Voi stiti ceva?"Multumesc Quote
Kestor Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Daca te comporti si cu patronu tau cum ai facut in topicu asta... mai mult ca sigur da Quote
Guest vini4p Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 sal am muncit 3 luni la o firma si as vrea sa stiu daca pot intra in somaj am auzit ca se poate de la unii si de la altii ca nu voi stiti ceva?Fara suparare lucrezi la drumuri si poduri? Quote
pest19 Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 In somaj poate sa te trimita doar firma(patronul) prin urmare a desfintarii postului tau sau a firmei , tu nu ai cum ca lucrator sa ceri somaj.ptr lucratori e decat optiunea DEMISIE .celelalte optiuni au fost debifate la angajare. Quote
razvan_dc Posted January 2, 2009 Author Report Posted January 2, 2009 Fara suparare lucrezi la drumuri si poduri?da fratilor am inteles aluziasunt mai analfabet de felul meupune omu o intrebare si incepeti toti cu critici...frumos Quote