ZeroC00l Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ii simplu, doar trebuie sa iti faci 3 useri Conquiztador (cu 2 in plus de cel principal), te loghezi cu fiecare si te angajezi in jocuri pe care le controlezi cum vrei tu !Nu va merge sa faceti userii cu acelasi e-mail !Si daca nu merge sa va logati de pe acelasi ip folositi proxy P.S: Am descoperit asta cand ii face-am account de CQ la soramea Quote
cmiN Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Si ce cauta asta la stuf tools ? De fapt nu ar avea de cautat decat la 'cosul de gunoi' sau la 'cele mai penale posturi' pentru ca oricine ar intui lucrul asta dar ei nu sunt atat de prosti sa poata fi pacaliti in halu asta sau sa fie vreun castig prin metoda ta =] Quote
ZeroC00l Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Asta ar trebui sa fi trebuit sa fie la tutorials nu-ma ca nu am fost atent, SI la mine a mers si am facut destui bani doar la licitatii is probleme Quote
ZeroC00l Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 (edited) Cred ca am prins idea "postu-i ca _|_".Eu l-am postat pentru cine ar fi fost interesat dar se pare ca n-a prea avut succes...Oricum ii la Stuff Tools asa k mai bn ii sters. Edited January 10, 2009 by ZeroC00l Quote
inthel Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 toti va concentrati pe cum sa faci bani la cq...s-a gandit cineva ce faceti cu baniigreu poti sa-i scoti din cont(sub forma de premiu) la o licitatie e greu sa fii ultimul care participacred ca ar fii ceva bun sa te gandesti cum "pacalesti" jocul sa dai si ultimul Quote
ZeroC00l Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 Asta am vrut sa zic, ca de bani poti sa ai 100 de milioane ca la licitatii sincronizarea conteaza.... de acea ar fi interesant daca am putea realiza un program care se sincronizeaza cu serveru si trimite un click in ultimele secunde sau tot trimite clickuri repetate Quote
black_death_c4t Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Te-ai gandit la butonul " Get a job " ? Quote
ZeroC00l Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 Am apasat pe buton de mult si am ramas cu un fel de slujba: cantatul in filarmonica Quote