Jump to content
shavellu

Spy Master Tools

Recommended Posts

Nu este cazul de bloover2...este depasit moral programul, cu toate ca este eficient si ala dar numai pe o raza de 30metri.

Ei vorbesc de un program conceput pentru symbian .sis mai avansat, care foloseste reteaua gsm pentru transfer de date.Programul costa in jur de 1400 euro in romania si cam in jur de 300$ in afara.Nu se gaseste gratis !

http://www.detectordeminciuni.com/products/spionare-telefon-mobil/


Localizarea : Telefonul targhet va trimite la cerere urmatoarele informatii :

1. Reteaua: Vodafone ( reteaua curenta )

2. LAC: 12345 ( local area code )

3. Cell ID: 1111( ID-ul bazei pe care este inregistrat in momentul respectiv)

4. Puterea semnalului: 62 ( aceasta valoare poate diferi in plus sau in minus in functie de cat de apropiat sau departat este de baza )

5. Localizarea: numele strazii ( acesta este adresa bazei care este furnizata de catre retea prin mesajele CB) Cand este solicitata aceasta informatie softul va cauta daca reteaua furnizeaza astfel de informatii.

REBOOT: Softul poate fi repornit in orice moment prin trimiterea unei comenzi predefinite

STATUS REPORT: Prin trimiterea unei comenzi "status" va va veni un mesaj de informare care va contine informatii despre functionabilitatea softului in momentul respectiv cat si despre optiunile care sunt activate.

TEXT ALERT: Cand este primit un apel sau este efectuat un apel se va trimite un mesaj de informare cu directia apelului (intrare sau iesire) precum si cu numarul de telefon care apeleaza TP-ul sau este apelat de catre TP.

INTERCEPTIA SMS: Orice mesaj expediat sau primit de catre TP este automat copiat si directionat si catre numarul dumneavoastra predefinit. Acest software sterge automat orice mesaj duplicat sau orice logare care s-a facut in momentul acestor expeditii.

PHONE SPY: Formati numarul telefonului targhet si acesta va raspunde automat putatd asculta ce se petrece in jurul lui fara a se modifica in nici un fel starea display-ului sau a luminilor, telefonul arata ca si cum ar fi in starea de stand by. Calitatea sunetului este ca si cum pe telefonul Targetat nu s-a apasat tasta de finalizarea a convorbirii .Softul o sa stearga toate inregistrarile din telefon ( cals records ) care se fac spre sau de catre numarul predefinit, nici un indiciu nu va ramane, daca orice alt numar va apela acest telefon , se va comporta ca un telefon absolut normal.

Link to comment
Share on other sites

http://www.gsm-interceptor.myforum.ro/

Aici este mai ieftin. In comparatie cu produsul Aglaya.com (Call interceptor 3.0) FSpy foloseste tehnologia GPRS, ceea ce il face invizibil nu numai pe telefonul-tinta, ci si pe factura detaliata a telefonului-tinta.

Atunci cand este folosita tehnologia SMS Forwarding (precum Call Interceptor), sms-urile nu apar in memoria telefonului, insa apar pe factura! Asta va aduce imediat la usa utilizatorului pe cel spionat, insotit de politie... Deasemeni, costurile tehnologiei SMS Forwarding sunt ridicate. Daca spyware-ul este instalat pe un telefon cu trafic intens, imaginati-va ca pentru orice beep, sms, apel, etc., spyware-ul va trimite cate un sms catre telefonul utilizatorului. Cheltuielile pot ajunge pana la 5-10 euro/zi, uneori mai mult. Deasemeni, daca pe telefonul tinta se foloseste o cartela pre pay, pe langa faptul ca creditul se epuizeaza suspect de repede (dpdv al celui spionat), epuizarea creditului va duce la blocarea spyware-ului (devine inutil prin imposibilitatea de a mai transmite sms-uri). Cel mai relevant este insa ca cel spionat devine suspicios (traim in Romania...), se va adresa operatorului de retea si in scurt timp va intelege ceea ce se intampla pe telefonul sau.

Pe langa acesta, tehnologia GPRS presupune cheltuieli zilnice mult mai scazute. Informatiile se transmit prin pachete de date, ceea ce este si ieftin in exploatare, si sigur in utilizare. Beneficiarul informatiilor transmise GPRS nu va putea fi niciodata identificat, nici un operator de telefonie mobila neavand posibilitatea tehnica de a verifica unde anume pe Internet au fost transmise datele, sau ce server a fost accesat.

Asadar, recomandarea mea este sa va asigurati ca ati inteles toate detaliile tehnice de functionare a unui astfel de software, si deasemeni ati inteles si riscurile deconspirarii in cazul folosirii tehnologiei SMS Forwarding. Producatorii unor asemenea spyware-uri se prevaleaza de "inutilitatea" Internetului, prezentand un avantaj, ca pe un dezavantaj. Faptul ca este necesara conexiunea GPRS la internet nu este un impediment decat intr-o tara bananiera. Nu este cazul Romaniei. Deasemeni, accesul la un pc conectat la Internet tine de tarile din ceeasi zona.

Mesajul de fata nu este unul publicitar, se doreste doar o completare la tema abordata pe acest forum.

Sa auzim de bine!

Link to comment
Share on other sites

Bloover2, ca si BTexplorer & co. nu fac ceea ce spun. Este necesar acceptul posesorului telefonului atacat, ceea ce face ca termenul de "hacking" sa fie un eufemism.

Alt neajuns: Functioneaza bine doar pe telefoanele SE. Pe alte modele (Samsung, Nokia) sunt probleme. Mari.

Link to comment
Share on other sites

Uite ca cineva s-a gandit sa faca si niste teste comparative intre aceste aplicatii. Rezultatele le puteti citi aici. Tipul a facut sapaturi si a descoperit chestii absolt hilare despre Arm spy, ca si despre alti "comercianti" de software autohtoni. Ce sa faci, cand romanul sustine ca se pricepe la toate, asa ajung instalatorii sa vanda navete spatiale.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...