PetreTerror Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 http://games-database.blogspot.comGamesDatabase este blogul meu despre JOCURI .L-am facut din lipsa de ocupatie si pentru ca experienta mea in jocuri m-a indemnat sa o fac.Cand spun experienta,spun 8 ani de gameing...nu prea mult,dar de ajuns sa imi fac o imagine despre lumea asta virtuala care ne inconjoara tot mai mult.Acum din pacate scoala imi ocupa tot timpul,dar, un post sau doua pe zi tot fac.Sablonul pus este relativ nou,imi ofera mie si cititorilor mai multa libertate de miscare,sper sa va placa.Ar fi grozav sa va dati cu parearea...si sa-mi spuneti ce v-a placut si ce nu...in limita bunului simt PS: suport our blog by clicking the adsense comercials Quote
PetreTerror Posted January 17, 2009 Author Report Posted January 17, 2009 (edited) tnx bro o sa introduc cateva sectiuni noi...adica Download si Counter Strike Movies Edited January 18, 2009 by PetreTerror Quote
PetreTerror Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 nu mai aveti pareri ???? Quote
demon_zone Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 ce inteligent si inspirat in idei si cat de priceput este Omul Romaniei,oare cine este?multumeste-i ca ti-o mai umplut site-ul de posturi:)se putea si fara 2xpost Quote
Clyde Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 grr @ interesant...dar pax tot e gay:D Quote