Nytro Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Spune-i lui Google ce-ti place mai multde Bianca Dinu | 19 Ianuarie 2009Google experimenteaza o noua aplicatie care permite userilor sa isi administreze propriile cautari prin crearea unei liste de site-uri preferate care sa apara in majoritatea rezultatelor de cautare. Aplicatia "Preferred Sites" va insera site-urile vizitate in mod frecvent in istoria cautarilor atunci cand continutul acestora este relevant pentru utilizator si se incadreaza in preferintele acestuia. Odata stabilite site-urile preferate, rezultatele provenite de pe acestea vor fi mai dese si, in acelasi timp, relevante din punct de vedere al cautarilor.Preferred Sites este o extensie a Google SearchWiki care ofera utilizatorilor posibilitatea de a ridica in rang, sterge, adauga si de a insemna rezultatele cautarilor. Aplicatia poate fi activata numai atunci cand userul are un cont Google si se autentifica pe acesta. De asemenea, site-urile preferate si rezultatele cautarilor raman private.Sursa: CNet Quote
CODEX Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 nu-i o idee rea desi nu prea imi placedaca eu voi cauta referate ..e clar ca nu am cum sa gasesc pe warez sau rstin fine sa vedem si cum va fi cu chestia asta Quote