Jump to content
AhEaD

[preview] BlackWidow Layout Design !

Recommended Posts

Posted

huh sa incepem , nu e prea mult de zis , dar totusi e

ce ai facut tu la acest design , mai exact aproape nimic , doar ai imbinat cateva chestii facute de altii , si ce ai facut e de prost gust , sau fara gust , sau cum vrei tu sa o iei .

dar mai bine spune-ne pentru ce e site-ul ca sa stiu din ce punct de vedere sa-mi dau cu parerea

Posted (edited)

:)))))))))))))))))))))))

musique - eu cred ca tu ai copilarit pe templatemonster sau ii idolizezi in vreun fel, ma mir cum de nu te acuzi si pe tine ca esti luat de pe templatemonster !

Nu e luat de nicaieri template`u !! Si nu e nimic imbibat !!!

Nu mai stie lumea ce sa faca ca sa atraga atentia, veniti cu argumente la critici !

Si daca tot e de prost gust, va invit sa ne arati ceva facut de voi care e de BUN gust ca eu sunt putin mai prost si nu stiu ce e ala bun gust sau cu ce se mananca designu!

Sau macar aratati-mi ca meritati bagati in seama !

Edited by AhEaD
Posted

nu imi place headerul pentru ca este mult prea aglomerat , mai bine mergeai pe negru si albastru si puneai un render daca doreai acolo , paianjenul ala nu are sens aruncat pe acolo , ce legatura are cu site-ul tau (care oricum nu prea am inteles ce este , adica ce reprezinta ) . Butoanele sunt extrem de urate , ar merge facut ceva in stilul celor de pe sk , dar trebuie schimbata paleta de culori Untitled-3.jpg (mie mi-a explicat un designer cu ani in photoshop aproape cat am eu de viata , gri-ul este culoare foarte grea , nu o folosi daca nu stii cum si cat sa o folosesti , eu evit gri-ul in design-urile mele ) oricum vezi ca i-am lasat lui codex niste site-uri cu palete de culori .

La content este extrem de slab,headerul si footerul parca treaca dar contentul nu .Contentul este cel mai important din site si sa-ti zic o chestie de usability , incearca sa salvezi design-ul in index.html si sa-l deschizi in browser , daca tu vezi 3/4 din site si iti dai seama despre ce e vorba este bun ca si continut , ca si rezolutie . In design trebuie sa excelezi prin simplitate , fa design-urile tale cat mai simple si o sa vezi ca or sa prinda mai bine la vizitatori , eu daca intram pe site-ul tau nu ma interesa cum ai facut tu header-ul , footer-ul , logo-ul , presupuneam ca nu stiam nici macar ce sunt alea si cum se fac ele , eu eram doar un simplu vizitator de la tara care isi base netu de 2 zile si nimerise pe site-ul tau , ce crezi , ma speriam de header-ul tau supra aglomerat si ieseam de pe site imediat ? eu cred ca da . Pe langa faptul ca sunt decat 3 box-uri in tot contentul mai sunt asezate si aiurea , uita-te la distanta din tre box-ul din stanga fata de margine si cel din dreapta fata de margine , pune tu grid-ul de 12 sau de 16 depinde la ce rezolutie l-ai facut si sa vezi ca nu vorbesc aiurea , toate sunt asezate prost , lucreaza si cu guides , e foarte folositor , ca sa delimitezi elementele din content fa un patrat rosu daca ai folosit culori inchise ca sa-l obs si pune-l peste tot cand le asezi , astfel incat sa le asezi egale , incearca sa cuprinzi mai multa informatie in content asta ca sa ma atraga in caz ca nu sunt interesat de design , sa raman mai mult pe site .

Footer-ul , se potriveste cu header-ul dar daca le schimbi , fa si tu un footer normal care nu iti mananca prea mult spatiu si inca ceva in footer pune meniul pentru navigarea mai usoara pe site .

Sper ca ti-am fost macar de putin ajutor

bafta!

Guest Praetorian
Posted
a design-urile tale cat mai simple si o sa vezi ca or sa prinda mai bine la vizitatori

Asta am observat si eu de multe ori..

Mai ales la site-uri foarte mari.

Posted

da , pentru ca majoritatea userilor sunt interesati de informatie si atunci cand excelezi prin simplitate , faci o grafica "user friendly" si aplici reglula de 3 click-uri peste tot in site , automat ai succes . Grafica doar il ajuta pe utilizator sa gaseasca informatia si daca este una cu adevarat buna il determina pe utilizator sa petreaca cat mai mult timp pe site .

Posted

Imi place, dar contentul nu prea ti-a iesit bine si nici butoanele, ar trebui sa le dai opacity mai mare [daca le-ai dat mic] sau schimba culoarea [fa un portocaliu mai deschis], in rest mi se pare ok.

Posted

lol...

toata lumea s-a legat de butoane, butoanele sunt ok, sunt cu rollover. poza postata pe rst a fost facuta in graba si nu am apucat sa o fac cum trebuie, da continutul e saracios pentru ca ma gandesc si la partea de scripting ce trebuie sa imi fie mai usor.

"on mouse over":

onmouseoverni8.png