1Quality Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 cateva lucrari recente imi postasem si eu lucrarile pentru critici constructive , dar sa vina lamerii sa ma acuze ca sunt furate nu accept . Quote
musique Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 multe furate de pe monstertamplate si alte site-uri de template-uri de pe net Quote
iStyle Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Pentru musique:-sunt si site-uri de inspiratie dragul meu-nu sunt modificate de pe templatemonster/etc, in cazul ca se inspira ca structura, nu cred ca e o problema foarte mare. Quote
zbeng Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 pune lucrarile sa le vedem si noi nu vad dece te afecteaza ce zic toti Quote
Kenpachi Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 se da ea legea sa nu se mai dea ipuri dinamice in UE ... ce mai faci tu atunci muriel ? Quote
Nytro Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 musique: Vad ca tot acuzi, de ce nu aduci si niste argumente? Aratani-le pe templatemonster. Quote