coolbyte Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Am o intrebare daca sa zicem ca facem deface pe undeva si postam nik-ul nostru si site-ul rst, la cerinta autoritatilor o sa dezvaluiti identitatea posesorului sau tot ce e ramane numia aici? Quote
Kestor Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Parca in regulile vechi zicea ceva ca daca pui mai mult decat "Hacked by <Nick> RSTCENTER" dezvaluie ce stiu ei. Dar asta era mai de mult... Quote
Guest Nemessis Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Am o intrebare daca sa zicem ca facem deface pe undeva si postam nik-ul nostru si site-ul rst, la cerinta autoritatilor o sa dezvaluiti identitatea posesorului sau tot ce e ramane numia aici?Sifonam tot ce se poate. Suntem niste nenorociti. Quote
noidee Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Am o intrebare daca sa zicem ca facem deface pe undeva si postam nik-ul nostru si site-ul rst, la cerinta autoritatilor o sa dezvaluiti identitatea posesorului sau tot ce e ramane numia aici?Ascunderea faptuitorului se predepseste Quote
Acidripp Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 da, adminii au obligatia sa dezvaluie autoritatiilor nickname-ul si profilul celui care a postat... sorry mate, se pare c-ai pus-o Quote
Guest Nemessis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Dar daca vrei putem sa fim "intimi" putin. Tu esti femeia stop! Quote