Jump to content
ben20

Idee

Recommended Posts

Posted

Pai am o idee :>:> nu va zic

Se poate sustrage informatii dintr o casuta, gen casuta yahoo cand vb cu cineva

Si dai de exemplu ....eu stiu mousemove (autoit) ii zici gen " bah fi atent enter si zici

mouse move" si preia informatia de acolo si o fol dar cred ca persoana respectiva

trebuie sa aibe instalat autoit / orice alt limbaj ma gandeam gen rewrite exe

Posted

nu e frate topic aiurea doar daca poti face gen prorat cu client si server , serveru find victima iar comenzile nu le mai dai tu din client INVERT MOUSE BUTTON dai lu ala prin yahoo si serveru extrage informatia o compileaza si executa :)

Posted

nu ce avantaje niciuna vroiam doar posibilul vroiam sa vad daca se poate si nu din email causta de "mess" :) cand vb cu fane sau gogu ma gandeam la autoti sau eu stiu dar compilarea si rularea e :-??

Posted

mah tu esti anlfabet ?

deci sincer am citit fiecare post de-al tau de vreo 3 4 ori si am incercat sa fac cumva legatura ...

dar ai probleme de exprimare vad...

sau da-i un eidt

Propozitia corecta : Subeict Predicat Substantive adjective interjectii .

Posted

Aoleo Codex esti naspa taci fjtr n ai inteles NU AM NIMIC E O IDEEE E CEVA FICTIV CEVA IMAGINAR vroiam doar sa vad DACA SE POATE ce mama naibii e asa greu ai citit de 3 ori fiecare post cum sa-ti explic ceva clar daca nici eu nu stiu cu ce mama naibii ma confrunt