ben20 Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Pai am o idee :> nu va zic Se poate sustrage informatii dintr o casuta, gen casuta yahoo cand vb cu cineva Si dai de exemplu ....eu stiu mousemove (autoit) ii zici gen " bah fi atent enter si zici mouse move" si preia informatia de acolo si o fol dar cred ca persoana respectiva trebuie sa aibe instalat autoit / orice alt limbaj ma gandeam gen rewrite exe Quote
1989 Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Numai era nimic nou la ''cele mai penal posturi '' si s-a gandit sa ofere material nou Quote
CODEX Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 hmmm ben fi mai expicit putin..ai descoperit ceva ai vrut sa scrii mult dar te-ai incuracat... Quote
ben20 Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 nu e frate topic aiurea doar daca poti face gen prorat cu client si server , serveru find victima iar comenzile nu le mai dai tu din client INVERT MOUSE BUTTON dai lu ala prin yahoo si serveru extrage informatia o compileaza si executa Quote
Ryuk Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 El vreau o aplicatie gen trojan care sa preia comenzile din casuta de mail nu de la un client . Dar ce avantaje vezi tu ? ca eu nu prea vad Quote
ben20 Posted February 21, 2009 Author Report Posted February 21, 2009 nu ce avantaje niciuna vroiam doar posibilul vroiam sa vad daca se poate si nu din email causta de "mess" cand vb cu fane sau gogu ma gandeam la autoti sau eu stiu dar compilarea si rularea e Quote
CODEX Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 mah tu esti anlfabet ?deci sincer am citit fiecare post de-al tau de vreo 3 4 ori si am incercat sa fac cumva legatura ...dar ai probleme de exprimare vad...sau da-i un eidt Propozitia corecta : Subeict Predicat Substantive adjective interjectii . Quote
fjtr Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Daca tot ai trojan la el pe pc de ce mai vrei sa trimiti comenzi prin Y!M ? Te complici degeaba. Quote
ben20 Posted February 21, 2009 Author Report Posted February 21, 2009 Aoleo Codex esti naspa taci fjtr n ai inteles NU AM NIMIC E O IDEEE E CEVA FICTIV CEVA IMAGINAR vroiam doar sa vad DACA SE POATE ce mama naibii e asa greu ai citit de 3 ori fiecare post cum sa-ti explic ceva clar daca nici eu nu stiu cu ce mama naibii ma confrunt Quote