Jump to content

fjtr

Active Members
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fjtr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

  1. Rusia cine e sa garanteze integritatea teritoriala in schimbul renuntarii la arsenalul nuclear? Stiu despre voturile comuniste ca sunt falsificate si mai stiu ca impartirea demografica a Crimeei e: 40% rusi 40% ucrainieni 20% tatari Deci 97% rusi.
  2. N-au facut decat sa demonstreze ca egalitatea si fraternitatea fara granite e departe de vremurile noastre. Nu imi vine sa cred ca in 2014 se poate intampla o anexare cu forta in timp ce anexatorii neaga o invazie. Singurul lucru care l-a obtinut Putin de fapt a fost sa determine state gen Iran sa isi dezvolte nuclearele. Un singur foc de arma si al 3-lea razboi mondial a inceput doar ca asta va costa Ukraina prea mult.
  3. Si interesant e ca cifrele nu se schimba, sunt foarte multe lucruri facute sa mearga acum 10 ani pe care nimeni nu vrea sa le aduca la zi din cauza costurilor.
  4. @op il ajustezi un pic ca la eroare sa treaca la urmatorul ? Lista de mailuri , nu ii inteleg formatul, merge si cu un mail pe linie ?
  5. Cica "troian , va spun eu ce e ala troian ca eu am facut cibernetica, troianul iti intercepteaza apasarile de taste". Partea proasta e ca unuia ca asta nu poti sa ii explici, el stie mai bine ba chiar te-ar impusca in cap de zici altfel, promotorul libertatii de exprimare care considera poporul idiot. Idiot esti tu cu ma-ta mai Mircica!
  6. C:\Python27>python.exe aaa.py Ai accesat: Press Enter to exit. Exiting... Python 3 vrea alte sintaxe. Am accessat ceva site-uri si am golit si history-ul de foarte multe ori pe windows-ul asta ... ma asteptam sa vad toate paginile vizitate vreodata de windows-ul asta.
  7. The data type time_t, used on operating systems such as Unix, is a 32-bit signed integer counting the number of seconds since the start of the Unix epoch (midnight UTC of 1 January 1970).[9] The latest time that can be represented this way is 03:14:07 UTC on Tuesday, 19 January 2038 Constanta sau variabila aia care contine data de start cred ca nu merge schimbata, nu?
  8. Right ... daca nu il mai folosea putea sa zica asa ... altfel am incredere in cat de ordonat e dansul.
  9. Preturile chiar erau reduse, baby era la 4$ pe luna ( facea reducere daca luai 2-3 ani ), planul 2, pe 2 ani , facea in jur de 200$.
  10. Adica pe nici un canal nu gaseste nici un wireless care face broadcast, vezi un iwconfig intai si vezi daca iti apare vreun wlan0, daca nu apare nu ti-a detectat usb-ul. Ori asta ori esti pe camp.
  11. Nu ii lasa sa scape, cheltuielile de judecata nu costa cat o casa, wild a zis bine, daca toti am stii sa sesizam neregulile s-ar intampla mai putine.
×
×
  • Create New...