Pastilatu' Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 :@ nu stiu am simtit nevoia sa va arata ce am facut eu cu baieti mei pax sper sa va placa chiar astept pareri...nu este despre hacking... :@ http://rapidshare.de/files/28781336/Intro_Baieti_Blanzi.avi.html Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 ps : editat , regizat , filmat de mine si o sa pun si episodul nr 1 ....care nu a fost terminat din motiv de lene :@ dar e prea penal...e cu actiune in el :@ da pace pentru omu Kw3rLn Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 Da ...bate de baseball ....masina .... amenintari injuraturi... :@ si...fara trucaje cu bata de baseball ca am zis sa para cat mai real si.... :@ sa lovit serios.. :@ ...filmarea a fost facuta...cu o camera Kodak Easy Share ...mai e vreo 35% de uploadat si bag si episodu 1 pana atunci sariti cu pareri despre intoducere :@ sunt curios Quote
DJAx3L Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ma cu ce progr le`ai prelucrat .. imi tre sa stiu ca imi tre sa stiu sa fac slideshow cum ai facut tu la sf cu pozele alea ... pls programu` Quote
edededi Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 super tare introducere super super astept ai putea sa faci un contract cu aia de la protv sa faca un serial baieti blanzi cu voi protagonisti :@ :@ i waiting next episode peace Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 tztztz...numai zice peace pace !! sau pax ...! iam zis si lu Kw3[R]Ln ca era un banc....! se duce baba la o pisica si ii zice ...pis pis pis ...si pisica se ridica in 2 picioare si arata cele 2 degete ale paci ...si zice Peace babo ashea ca ...pace pentru omu edededi Quote
edededi Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 pace si tie caddy si la toata echipa rst fara numar fara numar :@ :@ Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 [url]http://rapidshare.de/files/28796149/EPISODUL_1_.avi.html[/url]si EPISODUL 1 .....urban friends powered :@ chiar putetisa imi hackeriti siteul ? care poate... :@ pace Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 astept multe pareri... sper sa primesc... Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 n-am inteles :@ dar poate peste 3 saptamani ne reapucam de filmari iar si haidetiiiiiiiiii sariti cu parerile !!! :@ :@ :@ :@ nu ma dezamagiti sunt tare curios Quote
edededi Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 este tare dar vezi ca scenele cand cameramanul alerga dupa aia nu au fost prea reusite ca nu era clara imaginea Quote
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 cameramanu eram eu :@ :@ am incercat cat e posibil tinand contca eo camera kodak....easyshare...nu dedicata pentru ashea ceva... ideea e ca e caterinca ... :@ mie sincer mia placut tare mult faza cu masina mia placut cum am reusit montarea la ea...si faza cu bata de baseball aufost mai multe cadre:D si chiar sa dat cu bata ca vroiam eu sa se aud lovitura ashea ca nu au avut de ales si victima sa ales a 2 a zi cu niste vanatai zdravene pe spate Quote
DJAx3L Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 slab ma ... slab .. ori dai la fata ori ..pai ne jucam ...e tare ma .. fainutz .. fainutz .. suces in continuare ..ps fa un generic ceva.. .. sa zici acolo .. Staring .. personaju negativ .. sofer .. chestii .. bataus .. + porecle ..( ma .. blonda aia cine`i .. oaaaaaaaaaaaaaa (daca are nevoie de amant ma ofer Quote
SpLo1T Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 acolo cand zice : [Mama lui zice ca Cristi nu`i acasa] Cristi era Kw3rln ? Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Author Report Posted August 12, 2006 :@ :@ ...nu :@ buey ati adormit ? mai vreau pareri :@ Quote