luyzette Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 M-am gandit sa imi fac si eu blog...nu o sa imi pierd timpul prea mult cu el: http://1luyzette.blogspot.com/ pareri?sugestii? Quote
black_death_c4t Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 1.- Nu sunt blogger-ita.Ba esti xDNais blag :] Quote
loki Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 hmm. Putina critica virgula constructiva:- nu merge pe ideea ca nu iti pierzi timpu cu el (se deduce ca iti e jena de ceea ce scrii. scrie pur si simplu!)- nu te proteja din start cu cele 8 reguli (se deduce ca iti este si teama sa incepi sa scrii), oricine va avea ceva de criticat iti va incalca oricum regulile ca sa o poata face.Inca nu stiu daca imi place blogul din cauza ca am inteles doar ca te-ai pregatit sa scrii. Scrie! Succes! Quote
luyzette Posted March 10, 2009 Author Report Posted March 10, 2009 Quote:1.- Nu sunt blogger-ita. Ba esti xDNais blag :]ba nu...sunt doar o pers care se plictiseste, nu am mai facut si nici nu am experienta in bloguri, ca sa pot spune ca sunt cu adevarat bloger-ita.hmm. Putina critica virgula constructiva:- nu merge pe ideea ca nu iti pierzi timpu cu el (se deduce ca iti e jena de ceea ce scrii. scrie pur si simplu!)- nu te proteja din start cu cele 8 reguli (se deduce ca iti este si teama sa incepi sa scrii), oricine va avea ceva de criticat iti va incalca oricum regulile ca sa o poata face.Inca nu stiu daca imi place blogul din cauza ca am inteles doar ca te-ai pregatit sa scrii. Scrie! Succes!merci pt sfat..o sa tin cont de ce mi-ai zis... Quote