Jump to content
luyzette

Luyzette's blog

Recommended Posts

Posted

hmm. Putina critica virgula constructiva:

- nu merge pe ideea ca nu iti pierzi timpu cu el (se deduce ca iti e jena de ceea ce scrii. scrie pur si simplu!)

- nu te proteja din start cu cele 8 reguli (se deduce ca iti este si teama sa incepi sa scrii), oricine va avea ceva de criticat iti va incalca oricum regulile ca sa o poata face.

Inca nu stiu daca imi place blogul din cauza ca am inteles doar ca te-ai pregatit sa scrii.

Scrie! Succes!

Posted

Quote:
1.- Nu sunt blogger-ita.

Ba esti xD
Nais blag :]

ba nu...sunt doar o pers care se plictiseste, nu am mai facut si nici nu am experienta in bloguri, ca sa pot spune ca sunt cu adevarat bloger-ita.

hmm. Putina critica virgula constructiva:
- nu merge pe ideea ca nu iti pierzi timpu cu el (se deduce ca iti e jena de ceea ce scrii. scrie pur si simplu!)
- nu te proteja din start cu cele 8 reguli (se deduce ca iti este si teama sa incepi sa scrii), oricine va avea ceva de criticat iti va incalca oricum regulile ca sa o poata face.
Inca nu stiu daca imi place blogul din cauza ca am inteles doar ca te-ai pregatit sa scrii.

Scrie! Succes!

merci pt sfat..o sa tin cont de ce mi-ai zis...