Kenpachi Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Din lipsa mare(lipsaaaa mareeee) de ocupatie, m-am apucat sa fac un fel de banner???? nu stiu exact , ma rog,si nu stiu cum sa il termin. Daca aveti vre-o idee cum sa il termin, feel free to tell, sau daca aveti vre-o imagine ceva un desen care sa se lipeasca cu restul, aratati-mi.PS: sa nu va aud ca alea sunt "litere gangsta". (sunt gotice) love,zaku-chan Quote
daatdraqq Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Literele R cu rosu S cu galben T cu albastru (stiu sunt nationalist ) ) ,sau albastru,galben,rosu.. Quote
ENCODED Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 mie nu`mi place ... n`are nici o legatura cu siteul in primul rand , in al 2`ilea rand este prea mare Quote
Kenpachi Posted March 18, 2009 Author Report Posted March 18, 2009 Da ai drepate nu are, dar nu e facuta ca sa o folositi, adica cand am inceput sa lucrez la ea nu era ceva de genu "hai sa fac ceva cu RST neaparat", a fost pur si simplu o idee. Poate ca in loc de RST ala poti sa pui ce vrei, dar ma rog ce am cerut e sa imi dati un sfat ce sa fie pus in locul cercului nu daca va place sau ba (zakuta) Quote
luyzette Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 e cute,seamana cu un tatuaj... zakuta, e frumos ca te-ai straduit..si asta conteaza:) Quote