maryus02 Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 de exemplu am un Form care contine un textbox si un buton. La apasarea butonului, vreau ca stringul din textbox sa fie scris intr-un fisier. presupun ca mai intai stringul respectiv trebuie convertit la un byte array, urmand sa fie scris byte cu byte in fisier, dar nu stiu cum se face asta. Quote
CyberWolf08 Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 E mult mai simplu....Dim NewFile As FileStreamDim i As IntegerFor i = 0 To TextBox1.Text.Length - 1NewFile.WriteByte(Asc(TextBox1.Text.Chars(i)))NextNewFile.Close()si ai nevoie si de Imports System.IO Quote
Raven Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Imports System.IOPublic Class Form1 Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click Dim ioFile As New StreamWriter("C:\test.txt") ioFile.WriteLine("nimic") ioFile.WriteLine("ceva ") ioFile.Close() End SubEnd Class Quote
maryus02 Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 nu vreau sa il scriu ca un text. vreau sa il scriu codificat binar, dar se pare ca singura solutie e sa folosesc un obiect care sa contina datele ce vreau eu sa le scriu in fisier. astfel fisierul nu va putea fi vizualizat cu notepad-ul (ceea ce vreau eu de fapt). stiu ca in C++ asa se face pt a codifica niste date intr-un fisier, dar ma gandeam ca in VB.net exista o varianta mai usoara. Quote