SunBeam Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Buna. De cand ma chinui sa gasesc ceva in ale "reversing-ului" pe plan romanesc si nu dau de nimic. RST pare unul dintre forumurile cu potential care mi-au cam atras atentia.Pe scurt, ma pasioneaza la modul "macabru" tot ce tine de reversing (protectoare, cryptoare, you name it). Am dat nas in nas cu majoritatea lor (de la UPX pana la Themida si VMProtect-ul din ziua de azi). In special iubesc EXECryptor. Poate ati mai auzit de mine prin niscaiva release-uri d-ale TEAM RESURRECTiON.Ma pun cu burta pe citit si promit sa contribui pe ici, pe colo, cu informatii utile, snippet-uri de cod sau eventual help..O zi buna Edited March 26, 2009 by Mish prima abatere, la a 3'a: Ban! ( citeste regulile inainte sa postezi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micshirau Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 bine ai venit SunBeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luyzette Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 welcomeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunBeam Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 @[RO]Mish: Ce am facut? o_O Te rog sa ma lamuresti, caci nu inteleg ce reguli am incalcat. Multumesc.@rest: Multam' de urare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.K* Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 salut Si bun Venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...