Jump to content

SunBeam

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SunBeam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu am inteles cum merge MessageBoxA ala. Si ma refer la mesajul in sine - "The pass for username <x> of <y> is in/correct" - unde sa inteleg ca <x> e prima linie din clipboard ce contine username-ul. Dar ce-mi poti spune despre <y> (in afara de faptul ca e a doua linie din clipboard)? Sa inteleg ca <y> trebuie sa fie password? EDIT: Ok, POC: username: Hertz password: parola SetClipboardData(Hertz\0D\0Aparola); Deci, pentru "Hertz\0D\0A" -> [402180] devine 07. Apoi, cea de-a doua functie in care intram cu parametrii EAX si ECX (EAX = 07; ECX = 0D - size of whole string)..
  2. SunBeam

    SunBeam

    @[RO]Mish: Ce am facut? o_O Te rog sa ma lamuresti, caci nu inteleg ce reguli am incalcat. Multumesc. @rest: Multam' de urare.
  3. In primul rand, congratz. Nu prea m-am prins (m-am uitat doar la poza momentan) la ce m-ar ajuta, insa faptul ca e scris in VB mi se pare un dezavantaj (cel putin pentru mine). As fi mers lejer pe VC++, insa fiecare cu ce-i place Iti recomand sa incerci si alte stub-uri, eventual si ceva crypto - UPX e prea oldie.. EDIT: Interesant. Poti face hook la fereastra Yahoo! si crea un logger? Gen FindWindow('ym_wnd', class) > find container > read_html > output? P.S.: Nu m-am uitat inca pe tot forumul daca exista utilitare ca cele descrise mai sus. E doar o sugestie..
  4. SunBeam

    SunBeam

    Buna. De cand ma chinui sa gasesc ceva in ale "reversing-ului" pe plan romanesc si nu dau de nimic. RST pare unul dintre forumurile cu potential care mi-au cam atras atentia. Pe scurt, ma pasioneaza la modul "macabru" tot ce tine de reversing (protectoare, cryptoare, you name it). Am dat nas in nas cu majoritatea lor (de la UPX pana la Themida si VMProtect-ul din ziua de azi). In special iubesc EXECryptor. Poate ati mai auzit de mine prin niscaiva release-uri d-ale TEAM RESURRECTiON. Ma pun cu burta pe citit si promit sa contribui pe ici, pe colo, cu informatii utile, snippet-uri de cod sau eventual help.. O zi buna
×
×
  • Create New...