Jump to content
HexString

Metoda greu de crezur ca merge...

Recommended Posts

Posted

Sa incepem cu inceputu ... mi-am facut si eu rost de un troian care iti face connectiune telnet la victima (de la scara) si tot ma gandeam cum sa fac sa prind cat mai multe victime , dupa care am vazut ca este chiar foarte usor.... Cu ajutorul unui tutorial Pentru Y Messenger sa nu se vada ce extensie este (nu ca n-ar fi oameni care sa nu jtie ce extensii sunt la poze) si am trimi-so la 3 persoane cu motivul ca vreau sa imi schimb abnnerul la siteul meu de blog si vrau sa cer parerea la mi maulti ji sa fak un sondaj. Pasul 2 trebuia sa aflu IP-ul lor ca sa nu ma chinui sa il aflu le-am cerut si IP cu scopul tot sa fak un articol pentru blog cu IP-urile din Oradea (ca de akolo sunt eu :)) si ca vreau sa le bag intr-un tabel sa vad cat de mult se aseamana Ip-urile din Oradea ... so ... se mai intampla :P:))

Posted

Nebun nenebun dar am prins 3 victime ...Initial ma gandeam la ceva mai complex dar mi-am adus aminte de cand eram mai mic ca ii zice un baiat Mai mare de la mn de la bloc la unu ca si-o luat PC si ala il intreaba de care pisica si m-am gandid ca nici acumm nu toti stiu aja multe despre compuri :P:) Asta nu inseamnca ca eu stiu ... nici pe departe .....:P:):D

Posted

LoL eu i-am zis lu' unu' ca fac Computer Report [nuj ce e aia am inventat si eu :@] si-mi trebuie 20 de IP-uri...i-am zis ca mai am vreo 8 [defapt n-aveam nici unu']...In fine, fraieru' e snob si ca sa nu cred eu ca e prost ca nu stie ce e un 'Computer Report' mi-a dat IP...Sunt destui cretini, numa' imaginatie sa ai ;)

Posted

o metoda folosita pe scara larga(folosita si ptr raspandirea virusului antimanele prin mail) este aceia prin care redenumiti servar.exe in poze_cu_diana.rar.exe(sa fie cat mai atractiv) la mine pe retea se inteapa multi fraieri .

Posted

de nu primesc ep e-mail din 2-uan 2 zile e-mailuir , ceau sunt io andreea de la mare , tziam promis o poza cu mine doala , uitio , BUZZ extensie:.exe.jpg ! ... ! sau , Fetele din internat se dezbraca pt bani , attash , exe.jpg ... ! mai nou am intalnit cxa pun si bara de scannat care e exact ca cea de la yahoo , dar are un bug , ca de fiecare data [numa in e-mailuile alea am inatlnit] scaneaza si surprize Not virus detected , dar ... nici nu mai decshid asa ceva :)) delete direct ca era un virus care se infiltra direct , numa prin simpla decshidere a e-mailului !