cmiN Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 M-am decis sa fac un thread separat unde sa-mi pun butoane facute in flash si tot ce voi mai face nou pe viitor legat de butoane voi posta aici.1.Column Buttons: .fla si .swfNu inteleg de ce atunci cand vedeti swf-ul din pagina nu se vede la dimensiunile reale / originale (in cazul asta se vad mai mari butoanele decat sunt in realitate)Astept pareri . Quote
Vlachs Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 arata binisor da fal mai profesional, adica cu un design cat de cat Quote
inthel Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 efecte simple dar bune app eu nu as folosi butoane impreuna cu animatii(cred ca pentru asta cel mai recomandat e MovieClip-ul) Quote
cmiN Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 Trebuia sa pun un no_scale ca sa le pastreze la dimensiunile originale indiferent de setarile din browser, oricum sunt la inceput si tot acolo am ramas de cand am inceput sa invat . Te referi sa fac movieclipuri cu listenere pe ele la fel ca la si butoane, numai ca am in plus atunci cand tin mouse pe el, atunci cand iau, etc. Si de ce ? Oricum am vazut ca fac faze ciudate butoanele daca pun in interiorul lor movieclip-uri mai mult de 1 sau in fiecare patrat de ala, etc. am uitat cum dar stiu ca faceau faze si mergeau aiurea, nu mai putea da click pe ele, etc. Quote
inthel Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 depinde si de ce adobe folosesti I'm a cs4 lover Quote
cmiN Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 Eu sunt mai paranoic ... mereu ultima versiune, ultimile update-uri, deci tot acolo. Quote