Jump to content
Nytro

XP va ramane la putere, in defavoarea Windows 7

Recommended Posts

XP va ramane la putere, in defavoarea Windows 7

de Bianca Dinu | 15 aprilie 2009

Windows 7 se vrea a fi marea salvare a gigantului Microsoft, in conditiile in care ultimul sistem de operare lansat pana acum, Windows Vista, nu a fost nici pe departe cel mai mare succes.

Totusi, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare Dimensional Research, se pare ca nici mult promovatul Windows 7 nu va fi folosit la scara larga, cel putin pana nu se dovedeste practic pentru nevoile utilizatorilor.

xp-7.jpg

Astfel, cele mai multe companii au declarat ca sunt si vor ramane precaute, preferand sa ramana fidele sistemului de operare Windows XP in loc sa riste achizitionarea si folosirea unui produs pe care nu il cunosc.

Potrivit studiului, 83% dintre persoanele si companiile chestionate au declarat ca vor astepta cel putin 12 luni pana sa incerce Windows 7.

Desi Windows XP trece oficial in suport limitat, la aproape opt ani dupa lansare, utilizatorii (fie ei companii sau individuali) se bazeaza pe el mai mult ca pe orice alta aplicatie.

Sondajul a fost realizat in luna martie a acestui an, la el participand peste 1000 de profesionisti din IT si utilizatori ai sistemelor de operare Windows XP si Windows Vista.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...