paxnWo Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 ...::: RoWarez Masters of DotA :::...Cand va avea loc ? 9 mai 2009Cine poate sa participe ? Oricine care este inregistrat si are minim 10 posturi pe rowarez. Desfasurare ? Pana pe data de 8 mai, toti cei care vor sa participe trebuie sa lase un replay aici. In functie de numarul celor care s-au inscris, vom organiza echipele. Trebuie sa fie minim 2 echipe de 5v5 si 2 echipe de 3v3. Nu se accepta teamuri deja facute. Echipele vor lua forma in urma tragerilor la sorti. Va dau sansa sa va alegeti modul, votati in poll-ul threadului. Daca vor exista doar 2 echipe 3v3 si 5v5, vor invinge echipele care sunt la 2 puncte diferenta de echipa adversa ( 1 punct = 1 meci castigat ), altfel vom opta pentru champ rank system.Bonus !Daca teamul tau a pierdut, dar ai fost primul din team la scor, vei putea sa participi la ultimul meci "Bonus: 1337 RW DotA Masters".Premii ? Private shit + 1337 free hosting.Note !Ne mai gandim pe ce server se va desfasura.Cei care nu au mai jucat dota pana acum sunt rugati sa nu se inscrie.http://rowarez.org/forum/administration/14958-rw-masters-of-dota-3v3-5v5.html Quote
black_death_c4t Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 numai da 1337 hosting fututi mortii matii de idiot , gaseste alte premii ca iar dai hosting moca si scoatem noi din buzunare banet Quote
luyzette Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Cei care nu au mai jucat dota pana acum sunt rugati sa nu se inscrie.si daca am mai jucat..da nu ma pricep asa bine?e necesar sa te inscrii doar in cazul in care vrei neaaparat sa castigi sau se inscriu pers si pentru distractie? Quote
CODEX Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 numai da 1337 hosting fututi mortii matii de idiot , gaseste alte premii ca iar dai hosting moca si scoatem noi din buzunare banettaci ma ca o sa va trmit si eu banii ca mi se umple buzunarele de luni in colo ) Quote
fjtr Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Se poate sa ma inscriu fara sa am posturi pe rowarez? Daca nu se poate spamez repede 10 posturi Quote
black_death_c4t Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Se poate sa ma inscriu fara sa am posturi pe rowarez? Daca nu se poate spamez repede 10 posturi da si tu copy paste de pe warez-bb la ceva posturi xd big deal Quote