Cheater Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Nice, cu filosofia asta ai putea avea sanse, cu putin efort sa ajungi cum era o data www.stari.ro (pacat ca proprietarul de drept al blogului nu mai este printre noi...) pe vremea cand il intretinea el, avea peste 1000 unici acum vad ca a scazut rau...Bafta multa! Quote
beAT@dRuNNNk Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 e suspendat de node3 hmm il pot gazdui eu paxnwo Quote
black_death_c4t Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 e suspendat de node3 hmm il pot gazdui eu paxnwo nu vrem gazduire de la necunoscuti , il putem gazdui si singuri oricum Powered By fDnsNu stiu daca cineva nu a auzit vreodata de fDns,bine marea majoritate a blogger-ilor sunt hostati la fdns.roAsa am decis si eu sa hostez acest blog la fdns.roAu preturi foarte mici si in ultimul rand au suport bun!sunt peste 42 site-uri pe un ip , un site e atacat de un singur prost cu banda foarte mica si pica toate Quote
Guest ballack Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 nu vrem gazduire de la necunoscuti , il putem gazdui si singuri oricum sunt peste 42 site-uri pe un ip , un site e atacat de un singur prost cu banda foarte mica si pica toate fmm de moldovean prost ))))))))) ce vrei sa zici cu asta ?:"> Quote
dRuNNNk Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 pai da man stiu asta dar il pot gazdui pe alt host am la quality Quote
black_death_c4t Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 pai da man stiu asta dar il pot gazdui pe alt host am la qualityquality nu stiu cum apartine fdns Quote
dRuNNNk Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 nu deci quality au serverele lor proprii iar fdns au cateva servere dedicate de la quality Quote