Ne-o- Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Are cineva vreo idee cum as putea sa sterg ANUMITE log-uri din event Viewer? La optiuni acolo are Clear least dar asta va sterge toata lista. Quote
Cheater Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Hmm, se pare ca intr-adevar nu te lasa sa stergi doar unu... try google, probl s-au mai intrebati si altii. Quote
Ne-o- Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 Am cautat pe google nu e nimic concret. Cica este un progrmam numit Winzipper dar ala merge pentru windows 2000 si NT,eu as dori pentru 2003. Quote
Cheater Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Se pare ca nu prea se poate am aruncat si eu pe google...teoretic s-ar putea, opring serviciul, but, e printre servicile obligatorii ceea ce inseamna ca te umpli de erori, dar astfel au putea sa copiezi fisierele unde se salveaza...ok, apoi problema de baza e ca nu ai cu ce sa le deschizi pentru a le edita.Posibila solutie rescri fisierele de event cu unele curate generate pe alt pc, probabil va bate rau la ochi dar nu gasesc alta solutie... Quote