Cheater Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Ce pot spune, pe langa yahoo se simte criza si la google, dar ii vad sa reziste cu brio, daca pana acum isi permiteau sa detina resurse imense neexploatate ex youtube, acum vad ca au intrat strong pe el cu reclame.Bine ca ca au..vorba aia, bani albi pentru zile negre, pe cand yahoo din cate am vazut o duce tot mai greu, a scazut timpul de pastrade a datelor dintr-un cont neaccesat de la 12 la 3 luni, acum nuj cat % si daca si-a bagat coada microsoftul, stiu ca in primavara trecuta ii constrangea microsoft pe cei de la yahoo sa le vand aproiectul, dupa stilul bill gates evident...(cel putin am citit asta intr-o revista IT din romania).PS: prin titlul topicului NU am intentionat sa creez o discutie dc as alege google insetead of yahoo, asa ca nu vreau sa va certati pe teme de genul. Am ales ca titlu acesta pentru ca mi s-a parut cel mai potrivit nume pentru ce propun sa dezbatem (iar asta la ora 00:38, obosit). Quote
Ciry Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 am observat o faza ca yahoo promoveaza ie 8 Quote
Mircea88 Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 cred ca acuma isi dau in cap cei de la yahoo ca nu au vandut actiunile , pe criza asta nu stiu cat la suta mai valoreaza... Quote
Cheater Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 Da dar gandeste-te ca clauzele contractuale sunt confidentiala asa ca, dupa stilul de momopol, sau dezbina si stapaneste, a lui bil gates cine stie ce conditii le-o fi pus.Daca stiti, de exemplu, webul a fost inventat de netscape, inventand de asemenea si primul browser din lume, apoi imediat a venit si microsoftul cu ie, care nu s-a comparat niciodata cu netscape, asa ca bil gates i-a bagat in faliment, iar la o conferinta de presa, tipul care avea netscape l-a facut pe gates sa faca afirmatii recunoscand partial pactic ca a fost mana lui, iar in tot acest timp avocatul celor de la netscape nota. Apoi a II-a zi proces si evident ca cei de la netscape s-au ales cu o suma frumusica.As mai putea adauga un exemplu mai recent, Microsoft este amendata zilnic cu cateva milioane de euro (nu mai stiu exact cat) de UE pentru politica de monopol care o duce......Apoi stau si ma intreb oare si-a bagat sau nu inca nasul microsoft in treaba yahoolui, daca nu si problemele lor sunt doa din cauza crizei, daca aceasta mai tine, si microsoft va face acest pas... dupa binecunoscutele obiceiuri.. parca vad cum yahoo incepe sa aibe doar bannere cu windows si verificari de genuine la login ....sau poate nu imi mai permit nici cei de la microsoft un razboi acum?! Quote