Cheater Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Iti pun la dispozitie softul u trebuie sa il faci nulled, te poti folosi de orice informatie de pe google sau forumurile de specialitate, mentionez ca ultima versiune a softului nu o poti gasi nulled asta e tinta ta!Softul este criptat cu ioncube, iar tu nu esti dispus sa platesti pentru a-l decripta, pe net nu se gaseste dc un generator de key-uri si o versiune ff veche, din care te poti inspira/folosi. Nu trebuie sa spargi si chatul, webcamu si alte module facute in flash, este optional, dar trebuie sa mearga videourile. Daca ai reusit spune-mi cum si eventual da-mi un link unde pot vedea un preview pe privat, nu vreau sa transform rst in resurse nulled asa ca nu e nevoie sa postezi sursa sparta. (stiu structura protectiei asa ca imi pot da usor sema cine a reusit)Link sursa: http://fbx.ro/jg62cogu3757gqzxparola: 401err0rxs#r^#r PS: am scris cu caractere speciale numele pentru a nu aparea rezultate la cautari in google, oricum stiam ca te-ai prins;)BAFTA MULTA TUTUTOR!!! Quote
Mareshal Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 (edited) Dar dureaza oleaca instalarea...sa vedem ce ii putem face LE: fara a avea tot codul open source, ma indoiesc ca cineva il va putea folosi Edited May 18, 2009 by Mareshal Quote
Cheater Posted May 19, 2009 Author Report Posted May 19, 2009 @Mareshal App si asta poate fi un exemplu de masuri anti-frauda, din care te poti inspira pentru proiectul tau. Quote