Jump to content
Gudrulea

Televiziune online

Recommended Posts

Posted

Vreau sa-mi fac un TV pe internet , nu sunt expert in domeniul acesta si d'aia apelez la voi. Ceva in genul asta : http://infopescar.tv/ , Carp Zone TV. Imi place playerul foarte mult (este simplu si usor de manevrat) , am mai incercat alte servicii dar nu-mi plac mie si nu sunt user-friendly (mogulus.com are un player foarte complicat cu Ads si alte chestii).

Codul embed al tv-ului de pe infopescar.tv :

<embed type="application/x-shockwave-flash" src="player.swf" style="" id="mpl" name="mpl" quality="high" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="&streamer=rtmp://86.121.28.17/hakuyo&file=livestream&type=video" width="600" height="500">

Din ce vad eu, legatura se face cu streamul de pe rtmp://86.121.28.17/hakuyo , intrebarea este .. cum fac si eu un stream ca acela? Sa inlocuiesc ip-ul (86.121.28.17/hakuyo) acela cu streamul meu. Am incercat cu VLC Media Player (acum nu sunt acasa si nu am acordat prea multa atentie acestui program dar cine stie poate reusesc acasa). Are cineva idee?

Multumesc