koltzu Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Mi-a facut fatal1ty un tut cums a instalez forum phpBB2eram varza nu stiam :@ m-a ajutat am observat ca nu merge faza decat pe: freepage.ro xhost.ro lx.ropoate si pe altele da' pe evonet nu a mersl-am uploadat pe o pagina de-a mea ca sa nu mai asteptati pe rapidshare sau pe altundevahttp://massacregamez.evogames.ro/phpbb2.rardon't forget!!! credits : fatal1ty Quote
eddie47 Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: o mai aparut si asa ceva..ma intreb ce mai urmeaza ? cum sa instalezi winampu si cum sa configurezi DC++  :@:@ :@ :@ :@ Eventual tutorial despre 'How to rename a text document' :@ Quote
koltzu Posted August 12, 2006 Author Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: o mai aparut si asa ceva..ma intreb ce mai urmeaza ? cum sa instalezi winampu si cum sa configurezi DC++  :@poate unii nu stiaude ex io :@ Quote
ZzArRyKicK Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 eh` mah nici chiar ashea a zis omu` ca mai is shi dinaia care habar`nau cum se instaleaza un forum shi a zis ca nu ar strica cu nimik un tut despre ashea ceva :@ Quote
Gangsta Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("eddie47")</div>:@ :@ :@ :@  Eventual tutorial despre 'How to rename a text document' :@Vrei sa iti fac unul ? iti fac si video :@ Quote
eddie47 Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Gangsta")</div><div class='quotetop'>QUOTE("eddie47"):@ :@ :@ :@  Eventual tutorial despre 'How to rename a text document' :@Vrei sa iti fac unul ? iti fac si video :@[/quote:ff249cc618]:@ :@ Asta ar fi faza de Videoteca Vesela [sau cum plm ii zice] :@ Quote
koltzu Posted August 13, 2006 Author Report Posted August 13, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("eddie47")</div><div class='quotetop'>QUOTE("Gangsta")<div class='quotetop'>QUOTE("eddie47"):@ :@ :@ :@  Eventual tutorial despre 'How to rename a text document' :@Vrei sa iti fac unul ? iti fac si video :@[/quote:b7520f1eff]:@ :@ Asta ar fi faza de Videoteca Vesela [sau cum plm ii zice] :@[/quote:b7520f1eff]eddie tu ce razi?? ha ha?? nu stiai sa faci registrii si a trebuit sa te invatz io PS: notepad is your friend Quote
eddie47 Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("koltzu")</div>eddie tu ce razi?? ha ha??  nu stiai sa faci registrii si a trebuit sa te invatz io  PS: notepad is your friend  1. Ce treaba au registri cu phpBB !?2. My notepad sux!!! Faceam New Notepad Document pe desktop si mai apoi trebuia sa-i dau open with notepad ca sa functioneze intr-adevar...DohPS: Nu mai fa pe victima pe mess Quote
Thunder Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Sau si mai fain : http://www.phorum.ro/thread406.htmlInstalari pe LX.ro (phpBB, vBulletin, e107, Mambo, WordPress, etc...) Sincer va recomand lx.ro . Quote
nos Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 vam spus yo ca ala sta de 7 ani pe mirc daia stie atata hak nici phpbb nu stie sa configureze ))))) Quote
koltzu Posted August 13, 2006 Author Report Posted August 13, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("nos")</div>vam spus yo ca ala sta de 7 ani pe mirc daia stie atata hak nici phpbb nu stie sa configureze )))))haha si ce?eddie nu stia registry.si ce?toti nu stim cate ceva Quote
Fatal1ty Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 uite ma tutorialu ala pe care il asteptati toti ... download heresa nu ma mai bateti la cap Quote
koltzu Posted August 15, 2006 Author Report Posted August 15, 2006 kw3rln sau icarius inchideti topicu' asta Quote
Fatal1ty Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 nu ma lasal ca poate mai vrea cineca ceva fac si pt cum dai shut down la pc dak vreti Quote
koltzu Posted August 15, 2006 Author Report Posted August 15, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Fatal1ty")</div>nu ma lasal ca poate mai vrea cineca ceva  fac si pt cum dai shut down la pc dak vreti sa-l inchida Quote
evilinside Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 thanks man it will be usefull very very thanks Quote
koltzu Posted August 16, 2006 Author Report Posted August 16, 2006 vezi ca ink cativa nu stiu. si mai ales e pus si pe site-ul meu.pot sa-l sterg cand vreau.PS: si rhadoo a luat tutorialu' si l-a ajutat Quote