Nytro Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Cea mai tare manea, special pentru cei care urasc manelele:http://www.netdrive.ws/198905.htmlVersurile sunt sigur ca o sa va placa.Prea tare, jur ) Quote
black_death_c4t Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nu m? mir?.puteai sa pui muzica clasica macar , nu cacatul ala de piesa ... Quote
Kestor Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 puteai sa pui muzica clasica macar , nu cacatul ala de piesa ...O soleeeeeee mioooooo.... Quote
nullbyte Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 puteai sa pui muzica clasica macar , nu cacatul ala de piesa ...Pun ce am chef, clar? Dac? ai chef de muzic? clasic?, The Pirate Bay î?i ofer? discografiile lui Beethoven, Mozart etc. Quote
bubu28 Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Îi f?cut? parodie cu maneaua aia parc? .... Quote
dragosh1904 Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 o stiu e veche asta a fost hitu la mine in clasa:)))LOL..cautati pe yt adn spary:))uite v am bagat si versurile..e mortala:D:)))Eu am multi bani si valutaSi am mintea foarte scurtaAm dusmani si am femeiSi ma dau mereu cu SPRAYAoleu nevasta meaDoamne cat tin eu la eaMama la copii meiPa care ii dau cu SPRAYCand imi dau seama ca putParul din nas a cazutDau iar 10.000 de leiPe 2 tuburi de SPRAYSi ma dau cu el intr-unaPana-mi amorteste manaCand vine dusmanii meiSa simta miros de SPRAYEu am furat tot ce amSi-a zis fratele SalamCa o s-arat ca un gayDaca nu ma dau cu SPRAYCand vreau sa agat o fataRidic guleru deodataSi zic : fa` in puii meiNu vezi ca miros a SPRAY?Dup-aia ma sui in trabantMa duc la restaurantSi comand niste mujdeiSi apoi ma dau cu SPRAYImi iubesc familiaDa-mi perturba linisteaAs sta doar cu pumnii meiSi tuburi goale de SPRAYCe-mi place mai mult in viata..Mucu uscat in mustataSa beau cu prietenii meiNumai din tuburi de SPRAYCand fac bani de la botezuriImi cumpar gel, sa-mi fac frezuriSi cand fac rost de bani greiMa duc sa imi cumpar SPRAYToata ziua cu BMW-uDusmanii imi zice “greul”Cand ii vad, trec peste eiSi apoi ma dau cu SPRAYSunt un mare cocalar,Put a ketchup si mustarDoar cand ma duc la femeiMa dau c-o tona de SPRAYAm camasa de mataseSi am numa 4 claseMoartea la colegii meiEste sa ma dau cu SPRAYDimineata cand ma scolIn tricou si-n curu golIi sun pe toti fratii meiSi-i intreb daca vrea SPRAYDeci daca ma vezi pe stradaSa vii la mine in grabaIti dau lanturi si cerceiDaca-mi dai un tub de SPRAY Quote