htw Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 care ma poate ajuta si pe mine cu o problema am incercat sa ii actualizez softu la tel meu am un n73 si din greseala am scos cablu usb din tel in timp ce isi facea actualizarea tel s-a inchis si acum nu mai reusesc deloc sa il deschid ce a-si putea sa fac inafara sa ma duc cu el la garantie:( Quote
qbert Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 din cate stiu eu poti sa il arunci la gunoi Quote
030893 Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Garantia nuti face nik dak ai umblat la soft intra pe nokia.com si cauta softul din nou bagal la inkarcat sa fie full bateria lasal asa inkis cam 2 h in priza si dupaia incearca sa ii mai faci o actualizare la soft Quote
SpaGa Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 mda..daca umbli la soft din cate stiu nu mai poti face nimic cu garantia cauta softu' si bagal din nou Quote
htw Posted July 30, 2009 Author Report Posted July 30, 2009 chestia ca nu mai mergea deloc nici sa deschid telefonu cand il bagam la incarcat nici nu arata ca incarca era ca si mort l-am dus la garantie mi l-au tinut 20 zile cica s-a ars placa le-am explicat ce s-a intamplat si mi l-au facut totul a fost pe baza la garantie Quote
loki Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Este de tinut minte atunci: daca umbli la soft nu are treaba cu garantia, este o confuzie care se face frecvent cu umblatul la telefoanele codate intr-o anumita retea (care le primesti la puncte sau cu 1 euro sau gratis etc). Abia alea isi pierd garantia, dar mai mult, daca te prind ca le-ai decodat e posibil sa le si platesti (100$ la RDS de exemplu). Quote
RastaKid Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Cu cablul de date nu ai ce sa ii mai faci... trebuie bagat pe box, cu cablu de service... Quote