romeo12 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Mass Proxy : PHPProxy.ro - Online Anonymizer Il puteti flosi, ca si mine, s-a va faceti vizitari, pe site-uri, cum ar fi : AnimalutZ.ro ( nu fa click daca nu vrei )Ieri aveam 70 de vizitari Astazi am peste 470 ! si inca creste !Desigur, il puteti folosi s-a faceti si bani ( nu doar niste jucari idioate ) : http://linkbee.com/^^ scoate bani si pe pay-pal apropo (banana aia care se invarte e facuta de mine in flash)Deci, distractie placuta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberWolf08 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Fantastic mai romeo fantastic.Nu stia decat o jumate de tara despre asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 Fantastic mai romeo fantastic.Nu stia decat o jumate de tara despre asta.o, nu mai spune ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) interesant, nu stiam. 10x romeo12Super site,asta cu banana...piczo rullz Mega-BananaBanana aia e magar de face "Y-Ha"? Mie mi se pare misto, nu poti posta aici codul sursa? Dar nu cred ca poti, ca flashu asta e cam...plm....gif ( http://i119.piczo.com/view/5/0/0/2/i/q/2/5/4/x/v/5/img/i363508096_23648_6.gif ) Edited July 22, 2009 by Fitty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Great Post Romeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 interesant, nu stiam. 10x romeo12Super site,asta cu banana...piczo rullz Mega-BananaBanana aia e magar de face "Y-Ha"? Mie mi se pare misto, nu poti posta aici codul sursa? Dar nu cred ca poti, ca flashu asta e cam...plm....gif ( http://i119.piczo.com/view/5/0/0/2/i/q/2/5/4/x/v/5/img/i363508096_23648_6.gif )daca te referi la proiectul in .flash s-a sti ca nu il mai am ...piczo rullz ? lol, e cam de copii ... dar ma rog, pentru hostul la o BANANA e bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 asta a luat-o in serios faza cu piczo...ma baiatule, aici nu vii cu piczo si cu banane care se invart. ce legatura are BANANA cu HACKINGUL ?PS : Flash nu insemna .swf ? sau i-ai dat tu export in gif ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 asta a luat-o in serios faza cu piczo...ma baiatule, aici nu vii cu piczo si cu banane care se invart. ce legatura are BANANA cu HACKINGUL ?PS : Flash nu insemna .swf ? sau i-ai dat tu export in gif )))am luat in serios faza cu piczo ? bine, daca zici tu asta ...chair asa, ce legatura au bananele cu hackingu ? asta ma intrebam si euswf ? sigur nu merge si altfel ? exact, i-am dat export in GIF dupa ce am facut-o s-a se invarta ... probleme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 mars ma nu ma iei pe mine cu "probleme"daca aveai pic de creier ziceai acolo "am facut banana cu programul X pt cacaciosi si am exportat-o in gif". ai zis ca e flash... dar sa stii ca eu nu te vad pe tine, bai romeo12, codand actionscriptPoate mai ai tupeul sa mai postezi pe aici... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 (edited) mars ma nu ma iei pe mine cu "probleme"daca aveai pic de creier ziceai acolo "am facut banana cu programul X pt cacaciosi si am exportat-o in gif". ai zis ca e flash... dar sa stii ca eu nu te vad pe tine, bai romeo12, codand actionscriptPoate mai ai tupeul sa mai postezi pe aici...vai de capu meu ... ce noob esti ...vedeti de ce nu imi plac mie forumurile romanesti ? is jegoase ... ( numa tigani ) codand actionscriptam si un site facu in flash ...( cu mai multe PAGINI ) da nu cred ca e de competenta ta s-a il vezi ...apropo : am zis : (banana aia care se invarte e facuta de mine in flash)si tu zici : . ai zis ca e flashnu se potriveste nimic ... nasol .... Edited July 24, 2009 by romeo12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) o sa iei ban pentru limbaj rasist. daca eram tigan, te injuram de te spurcam. doar ti-am facut remarcat faptul ca esti cam prost. ai 12 ani, nu ma mai pun la mintea ta!PS : flash adevarat e swf, nu gif-uri exportate cu WYSIWYG 1338 tools Edited July 24, 2009 by Fitty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 o sa iei ban pentru limbaj rasist. daca eram tigan, te injuram de te spurcam. doar ti-am facut remarcat faptul ca esti cam prost. ai 12 ani, nu ma mai pun la mintea ta!limbaj rasist ! mars zici doar la caini .. si eu nu sunt caine ... asa zic si eu, nu te pune cu mintea mea, nu ai ce intelege ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 hai frate, te rog eu frumos iesi de pe forum. vii aici ca sa informezi membrii RST de un tool online AL RST! nu avem chef nici de bananele tale de pe piczo si nici de ce iti caca tie mintea. mars again, rasist i*****t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 daca nu-ti plac forumurile romanesti iesi dracului afara! nu vrei sa auzi cum injura si ceilalti "tigani", mai ales aia care is cu rosu pe chat, iti zic eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 topicul asta e la un nivel de inteligenta de mi se ascunde pula cand citesc, ce pot sa zic decat ca ma cac pe cine scrie dupa mine ) On topic: banana rulz in toate felurile posibile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo12 Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 bine, m-am lamurit, cineva s-a stearga threadu asta ( macar s-a il blocheze )dati-mi BAN, si gata, nu imi mai bat eu capu cu niste ROMANI !Bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...