black_death_c4t Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Gigi Bo$$: tu ejti black death cat dp rstcenter?black_death: eu este aGigi Bo$$: nu stii sa vb de zici eu este?Gigi Bo$$: Gigi Bo$$: deci bablack_death: da , sunt mai analfabet de fela mea Gigi Bo$$: ai xssGigi Bo$$: de dat?black_death: numai am de dat , oricum sunt la 50 $black_death: moca nu le-as da nici batutGigi Bo$$: pai asta zicde vandutblack_death: numai am , nu ma mai ocupGigi Bo$$: pacat bablack_death: the.judgerblack_death: vorbesteblack_death: cu elGigi Bo$$: are xss?black_death: treci direct la subiect , nu o sa te prea agreeze cu id-ul black_death: are areblack_death: doar ca nu e onGigi Bo$$: adik ce are idul meu? daca suna a cocalar, inseamna ca si sunt unul?black_death: ne , prima impresie e nasolaGigi Bo$$: asta e si intentia fraticaGigi Bo$$: stii cu cine vorbesti?black_death: da , dar mai sunt si unii care nu stau de vorbaGigi Bo$$: black_death: cu ?Gigi Bo$$: slickblack_death: ablack_death: gatablack_death: sunt fanul tauGigi Bo$$: ))Gigi Bo$$: ce-ai fratica?Gigi Bo$$: black_death: :">Gigi Bo$$: zi, care aveti xssGigi Bo$$: de vandutblack_death: am coaie si eu black_death: are si paxica black_death: are si judgerblack_death: eu numai vandblack_death: nu ma mai complicGigi Bo$$: cine o sa afle?Gigi Bo$$: judger a zis ca n-are mai inainteblack_death: judger e offline parcaGigi Bo$$: inainte era onlineGigi Bo$$: deci zi, facem afacerea?black_death: nu stiu de ce nu ii ceri lui kw3 , tre sa aibaGigi Bo$$: nu mai are nimic kw3Gigi Bo$$: de aia si cumparGigi Bo$$: si pt elGigi Bo$$: dar taciGigi Bo$$: black_death: Gigi Bo$$: you've been pwnedGigi Bo$$: Gigi Bo$$ is typing a message.Gigi Bo$$: ai fost la farsedefarse.roGigi Bo$$ has signed out. (7/24/2009 6:56 PM)ma simt bine. Quote
black_death_c4t Posted July 24, 2009 Author Report Posted July 24, 2009 Esti important. NOT!evident :] Quote
Fitty Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 black are numai cocalari in lista gigi_boss_nr_1, gigi_boss_pozadinrevista )))) Quote