PetreTerror Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Siturile de genul asta sunt fake ?au o gramada de vizitatori si ma intreb daca se tin de cuvant.Situ de mai sus a fost are o popularitate uriasa si desi cred ca este fake ,va intreb si pe voi Quote
Ciry Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Vad ca au ceva vizite pe zi din banii pe de ads cred ca isi permit sa plateasca premiul dar am si eu o mica intrebare cunoaste careva un host care sa accepte script-uri de genul din cate stiu eu mananca resurse.. Quote
cmiN Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Toate sunt un fel de bux-uri, dar sub alta forma. Daca cineva a luat vreun premiu din concursurile de tipul asta eu imi modelez carnaciorul in forma de "animalut" din acela cu trompa cum arata ala de pe index. Quote
PetreTerror Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Vad ca au ceva vizite pe zi din banii pe de ads cred ca isi permit sa plateasca premiul dar am si eu o mica intrebare cunoaste careva un host care sa accepte script-uri de genul din cate stiu eu mananca resurse..Are dreptate omu,ar trebui sa isi faca ceva bani din anunuturile google,la vizitatorii pe care ii au .Daca nu ar fi pizdari ar trebui sa dea premile. Quote