dragosh1904 Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 e mai veche stirea... dar poate nu stiati Un britanic risc? pân? la 70 de ani de închisoare pentru c?, spune el, a încercat s? caute dovezi despre existen?a extratere?trilor. Gary McKinnon, considerat cel mai periculos hacker din lume dup? ce a spart sistemul Pentagonului de securitate informatic?, urmeaz? a fi extr?dat în Statele Unite dup? ani de procese în Marea Britanie. McKinnon este acuzat c?, în perioada februarie 2001 - martie 2002, a piratat zeci de computere apar?inând NASA ?i armatei americane. Fapta sa este descris? în presa american? drept cea mai mare ac?iune de piraterie informatic? militar? din toate timpurile.Avoca?ii s?i au apelat la toate metodele legale pentru a împiedica extr?darea, f?r? succes îns?. De?i britanicul a adus pagube de 800.000 de dolari, el a uimit spunând c? dorea s? afle doar dac? exist? civiliza?ii extraterestre.McKinnon sufer? de o form? de autism, iar familia lui se teme c? starea acestuia de s?n?tatea s-ar putea agrava odat? cu extr?darea c?tre Statele Unite.sursa Realitateasincer eu asta nu prea as numi "hacker" mai degraba curios Quote
Nytro Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Pagube de 800.000$ pe dracu... Mai degraba pagube morale pentru ca i-a facut de ras intr-un fel sau altul. Quote
dragosh1904 Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 stiu dar pe realitatea scrie 1 aug:| Quote
dragosh1904 Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 Ce an ?):))aoleu ce am ras 1899 i Hr:Onu era a 2009:D Quote
kenny Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Eu nu am ras de loc.S-ar putea sa fie de la tine.Pune /s dupa sarcasm ca sa ne prindem cand faci glume, "glumetule". Quote