valtro Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 am mai multe HDDuri pe acelasi PC. pe un cablu am un HDD cu 2 partitii ( unul e OS - C:\ si celalalt -D:\ cu nimicuri ) C-ul are 35 GB iar D-ul 25 Gb.Al doilea HDD ,de 160 GB ,setat secondary master e pe acelasi cablu cu DVD-rom ,setat secondary slave. Dupa formatare ,fara sa umblu la nimic ,decit am formatat partitia C si am reinstalat sistem operare , HDD-ul de 160 nu mai e vizibil , doar DVD-romul. am schimbat shunturile ,l-am pus singur pe cablu ,l-am facut slave si DVD-rom = master , degeaba , nu se mai vede , iar in disk management toate apar " Healthy " numai el " unallocated". ce sa-i fac sa-l vad , fiindca aveam acolo toate salvarile importante , softuri si favorites... Quote
daatdraqq Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 O fi crapat ,incearca cu Partition Magic Quote
valtro Posted August 6, 2009 Author Report Posted August 6, 2009 pai daca e " UNALLOCATED ' AKA NU-L MAI VEDE FIZIC DE LOC....E CLAR. Nu merge nimic sa ma uit pe el....nu-mi permitea nici macar sa instalez in alta partitie partition magic sau altele:(las ca am rezolvat-o uite , ca sa stiti si voi , folositi in astfel de cazuri un soft excelent :EASEUS Data Recovery Wizard....e pe torrente si am salvat TOT , absolut TOTMultzam pt raspuns !!! Quote