MadaLin Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Deci eu am luat ban pe un server de san andreas multiplayer banul se da automat pe IP am incercat sa ma conectez ulterior folosind proxyuri si IP hide dar tot nu am reusit ... Intrebarea mea: "este posibil sa ma conectez pe acel server? sau odata ce am luat ban ip este imposibil acest lucru "imi pare rau daca am postat gresit dar asta am crezut ca e cea mai buna categorie pt ca este offtopic va rog care se pricepe sa ma ajute si pe mine care nu stie la ce ma refer asi prefera sa taca deoarece eu am nevoie de ajutor nu de comentarii inutile cum am mai vazut ca fac unii pe aici cand li se cere ajutorul ... deci binevoitorii va rog ziceti ceva LD Quote
PetreTerror Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 tu ai luat ban in timpul jocului nu ?proxyuri si IP hide nu te ajuta intru-cat ele iti mascheaza adevaratul ip cand navighezi pe browser nu si in timpul jocurilor online(gen Counter Strike,WOW, Kabal etc).O solutie este sa ceri ISP-ului tau daca se poate sa iti dea ip dinamic.alte solutii nu vad Quote
PetreTerror Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 alta solutie ar fi un vpnai dreptate da de unde isi face el rost de VPN ) Quote
MadaLin Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 deci in afara de vpn alta solutie nu mai e decat IP dinamic ... ? Quote
nos Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 nu frate proxifier pune proxy pe tot pc-ul... faci rost de proxifier.... pui proxy in proxifier si ai proxy pe tot calculatorul Quote
MadaLin Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 nos deci nu nu prea le am cu proxifier ala imi pot da o mana de ajutor te rog? iti pot lasa un y!m pe privat daca ai putea sa ma ajuti Quote