Ciry Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 La fiecare cautare primescNe pare r?u...... dar interogarea dvs. seam?n? cu solicit?rile automate ale unui virus pentru computer sau aplica?ie spyware. Pentru a ne proteja utilizatorii, nu putem procesa chiar acum solicitarea dvs. ... Quote
black_death_c4t Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 accesezi .ro de pe un proxy / vpn / socks ? Quote
begood Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 poate are un trojan care face black seo...sau poate rulezi un proxy ? tor ? Quote
Ciry Posted August 23, 2009 Author Report Posted August 23, 2009 (edited) damn acu scanez dupa troieni , spyware inca nu mi-a gasit nimic dar e suspecta treaba am o retea formata din 3 pc-uri si toate 3 au luat-o raznaLE:Firefox a murit , nu imi mai incarca nici o pagina iar de pe internet explorer nu pot download nimic , mai tare pe rapidshare imi arata ca am depasit limita de download pentru free user dar eu nu m-am atins de zile bune de rs. Edited August 23, 2009 by Ciry Quote
begood Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 vezi ce porturi sunt deschise...incearca tcpview Quote