Guest Nemessis Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 De cand stau pe aici pe forum am vazut ca majoritatea folosesc proxy publice. Mare greseala. proxy-urile publice in general logheaza orice conexiune iar daca vreunul dintre voi o comite cumva rau de tot poate avea mari probleme pentru ca ip-ul lui poate fi aflat cu usurinta din logurile proxy serverului. NU MAI FOLOSITI ASA CEVA PENTRU CA ESTE O MARE PROSTIE. Deci aici aveti aici o arhiva simpla ce contine un executabil care va rula proxy-uri cu un simplu dublu-click, pe pc-urile infectate de voi. Nu salveaza loguri si ruleaza in background. Enjoy it.Updated link: http://rapidshare.com/files/47810234/ccproxy_one_click.zip.html Quote
Guest Nemessis Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Kw3[R]Ln tata unde e video? :):):):):) Quote
0x90 Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 dap... tre sa fii dus sa folosesti proxy public, oricum si cu asta tre sa ai grija ca poate il pui pe un honey si atunci..... Quote
YceFire Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Nemessis , i fucking love ya' (kidding), super mishto Mersi muuuuuuuuuult LE:(Dedicat pentru nos omul care va sparge NASA odata si odata dupa ce isi va rezolva conflictele cu X de pe Undernet) :@ :@ :@ :@ :@ :@ Quote
tomycta Posted August 17, 2006 Report Posted August 17, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Nemessis")</div> Deci aici aveti aici o arhiva simpla ce contine un executabil care va rula proxy-uri cu un simplu dublu-click, pe pc-urile infectate de voi. Nu salveaza loguri si ruleaza in background. Enjoy it.Esti sigur ca si aici 100% nu este logat nici un proxy??? Quote
kafka Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 sall....sunt nou pe aici si acum am observat si topicul acesta interesant....din pacate linku e dead...Va rog sa il reuploadatzi...ms Quote
oXyGeN Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 mama ce nevoie am de el ... reupload plz ... Quote
Guest Nemessis Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 http://rapidshare.com/files/47810234/ccproxy_one_click.zip.html Quote
Guest Nemessis Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 AOL iti logheaza ip-ul si conexiunile pe care le-ai efectuat. Cu asta poti sa urci tu unde vrei arhiva, o rulezi si iti creezi propriul proxy server. Quote
kafka Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 man mie nu imi merge...cel putin mie...ms oricum Quote
go_sword Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 mie imi merge...dar mi-a aparut numai dupa ce l-am deschis de 2 ori.am citit ceva legat de "deschis de 2 ori"in Citeste.txt :roll: Quote
Guest Nemessis Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Sunteti culmea. De ce credeti ca am pus fisierul citeste.txt acolo? Ca sa il cititi inainte de a face ceva. Quote
kafka Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 sal baieti...am citit instructiunile miam bagat ip acolo...dar tot nu imi merge...whay?ms Quote
Guest Nemessis Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ai pus arhiva si ai rulat-o pe alt calculator care are ip routabil? Quote
kafka Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 am pus arhiva am rulato pe pc meu...am bagat ip...am inchiso si am deschiso...iam dat hide...am intrat pe www.cmyip.com si al fel...am ip static...ms Quote
Guest Nemessis Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Asta a fost tare. NU o pui pe pc-ul tau. O pui pe alte pc-uri si folosesti ip-ul lor ) E proxy server omule. Quote
kafka Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 deci asa...acu inteleg ...dar am si eu o intrebare cum pot sa imi ascund ip eficient fara sa folosesc servere publice si fara sa rulez proxy server pe alte pc-uri...(am citit si tutorialul despre servere proxy si folosirea lor in lant..) Quote
c0der Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 deci programul asta il pui pe un alt calc si poti folosi acele pc-uri infectate ca zombies? Quote
Limo11 Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Daca de ex. pe acea masina este firewall....trece? sau trebuie deschis portul manual ? Quote